EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 22.6.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Neili - Levyjulkkarit, Joacim - Levyjulkkarit

Neili - Levyjulkkarit, Joacim - Levyjulkkarit Liput

Neili ja Joacim saapuvat On The Rocksiin viettämään tupla levyjulkkareita.

Lyhyessä ajassa laajaa kiinnostusta herättänyt iskelmä-popartisti Neili julkaisee debyyttialbuminsa ”Neili” 29.4. Albumin kaikki kappaleet ovat Neilin itse kirjoittamia ja säveltämiä. Neilin biisit ovat mukaansatempaavia, tanssittavia kappaleita joissa korostuvat henkilökohtainen ote sekä elämänmakuiset lyriikat. ”Albumilla käyn läpi kaikkia niitä kokemuksia, joiden kautta oon lopulta kasvanut ja vahvistunut ihmisenä. Kivuliaista aiheista huolimatta albumilla on elämänmyönteinen ote” kertoo Neili albumistaan. Neili on luonteva esiintyjä ja rakastaa yleisöä - ja yleisö Neiliä.

Ensimmäisen singlensä ”Haittaako” Neili julkaisi joulukuussa 2020. Neilin singlet ovat soineet sekä useilla Spotify-listoilla että paikallisradioissa ja hänet tunnetaan myös 700 000 striimanneesta ja Spotifyn Top 50-listalla olleesta Miika x Neili kappaleesta ”Pimeään”.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/27u9LwHdW53QaAqAqxbCM3?si=lNeX1poLSD6DZIZOGKkA6A

Joacim on nuori rockia ja poppia räppiin yhdistelevä artisti, joka tunnetaan mm. esiintymisestään Pyhimyksen kanssa Vain Elämää-jaksossa joulukuussa 2021. Joacim julkaisi ensimmäisen rap-biisinsä jo 14-vuotiaana ja oman näköinen soundi on saanut kehittyä vuosien varrella yhdistelmäksi folkia, rockia ja poppia, jota höystävät Joacimin itse tekemät runolliset rap-lyriikat ja koukuttavat laulumelodiat. Joacim sukkuloi sujuvasti genrejen välillä ja esimerkiksi RTVM-biisillä vierailee etno-emma ehdokas, harmonikansoittaja Antti Paalanen. Joacimin sanoitukset kertovat elämästä nuoren miehen silmin käsitellen aiheita laajalla skaalalla ja usein pienellä sarkasmilla. Samalle levylle mahtuu biisejä niin rahattomuudesta, aikuistumisen pelosta, rakkaudesta kuin syrjinnästäkin. ”Toivon, että biisini rohkaisevat ja saavat ajattelemaan” kuvailee Joacim musiikkiaan.

Joacimin debyyttialbumilta julkaistut singlet on huomioitu monissa medioissa ja ne ovat päässeet useille Spotifyn listoille. Debyyttialbumi ”Rytmisesti Korostettua Runoutta” julkaistaan toukokuun lopussa.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7djkllhA8gV4HNCjY7FwBy?si=ANJp6WP4RDmPqU--1MCJUw

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 22.6.2022 19:00.