EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.8.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Negatiiviset Nuoret, Scure

Negatiiviset Nuoret, Scure Liput

Perjantaina 23.8. Bar Loosen musiikillisena teemana on punk ja räp, kun Negatiiviset Nuoret saapuvat pelipaikoille. Yhtye julkaisi vuonna 2017 omaa nimeään kantavan debyyttialbuminsa ja on sen jälkeen ollut relevantti nimi keikoilla ja soittolistoilla. Levyltä julkaistu single Mä oon niin ruma striimasi miljoonan rikki Spotifyssa niin, että heilahti ja yhtyeen musiikkia on kuultu hämmentävästi myös Citymarketin mainoksessa. 

Negatiiviset Nuoret ei pyri miellyttämään genrepoliiseja, vaan tekevät mitä haluavat. Suoraviivaisuus ja vilpittömyys silkasta musiikinteon ilosta välittyvät myös kuuntelijoille. Heidän tuorein julkaisunsa on keväällä 2019 ilmestynyt tuplasingle Huono Juhlissa / Lopunaikojen Laiha Irwin. Bändin vokalisti Olli Antonio tunnetaan myös soolourastaan räpin parissa.

Illan toisena artistina nähdään 3rd Rail Musicin tuorein kiinnitys Scure, joka julkaisi debyyttialbuminsa Sisältä kuollut aikaisemmin tänä vuonna. Scure on yksi kovimmista nousevista UG-räppäreistä tällä hetkellä ja miehen setit kannattaa ehdottomasti tulla tsekkaamaan paikan päälle.

Facebook


www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovet klo 21:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.