EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.2.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Negatiiviset Nuoret, Nuoruus, Puoli Yhdeksän Uutiset

Negatiiviset Nuoret, Nuoruus, Puoli Yhdeksän Uutiset Liput

Negatiiviset Nuoret:

Kitararockin paluun aalloilla surffaileva Negatiiviset Nuoret on lahtelainen vuonna 2015 perustettu yhtye, jonka juuret ovat vahvasti punkissa. Kappaleiden aiheet liikkuvat usein jossain modernin elämän nurjalla puolella, ja asioista puhutaan suoraan – kouristuksenomainen pilke silmäkulmassa. Lopputuloksena on syntynyt vanhan liiton rokkimeininkiä, jota yhtye itse luonnehtii pelkistetyn suoraviivaiseksi: "Se on huonoa musiikkia huonoille ihmisille. Negatiivisilla Nuorilla on jo vakaa asema vaihtoehtomusiikin piireissä. Kovien livekeikkojen muodossa yhtye on niittänyt mainetta niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festivaaleillakin. Tämä porukka totisesti tekee bileet missä sellaisia tarvitaan!

Nuoruus:

Tomi Lahtisen sanojen mukaan Nuoruus on: "Stydein garagemeininki suomessa taas hetkeen, livenä tyhmän kova jeajea!" Bändi puolestaan kuvaa omaa toimintaansa itse mieluiten näin: "Oh yea we are nuoruus. Give us 1 beer and we will play passable gig. Give us 6 beers and we will play a decent gig. Give us 100 beers and we will be the best band you ever seen!!!" ALSO RECORD COMING SOON!!!

Puoli Yhdeksän Uutiset:


Helsinkiläiselle Rolling Recordsille kiinnitetty yhtye edustaa Suomipunkin nousevaa sukupolvea. Puoli yhdeksän uutiset tarjoilee tiukkaa soitantaa sekä intohimoista ja omakohtaista havainnointia elämästä — erityisesti sen haasteista. Yhtyeen debyyttialbumi näki päivänvalon keväällä ja nyt yhtye soittaa keikkoja uutta matskua viimeistellen.”

Keikkojen alussa/ennen/jälkeen DJ Sakari Kolmonen

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00


Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 25.2.2023 19:00.