EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Negatiiviset Nuoret, Musta Hanhi

Negatiiviset Nuoret, Musta Hanhi Liput

Negatiiviset Nuoret

Kitararockin paluun aalloilla surffaileva Negatiiviset Nuoret on lahtelainen vuonna 2015 perustettu yhtye, jonka juuret ovat vahvasti punkissa. Kappaleiden aiheet liikkuvat usein jossain modernin elämän nurjalla puolella, ja asioista puhutaan suoraan – kouristuksenomainen pilke silmäkulmassa. Lopputuloksena on syntynyt vanhan liiton rokkimeininkiä, jota yhtye itse luonnehtii pelkistetyn suoraviivaiseksi: "Se on huonoa musiikkia huonoille ihmisille. Negatiivisilla Nuorilla on jo vakaa asema vaihtoehtomusiikin piireissä. Kovien livekeikkojen muodossa yhtye on niittänyt mainetta niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festivaaleillakin. Tämä porukka totisesti tekee bileet missä sellaisia tarvitaan!

Musta Hanhi

Kotimaisen trap-musiikin pioneeriksikin tituleerattu, multi-instrumentalisti Musta hanhi on omia polkujaan kulkeva artisti.

Hannu, joka aiemmin hurmasi yleisönsä yhden miehen show'lla, on nyt nostanut live-esityksensä täysin uudelle tasolle tämän energisen ja lahjakkaan bändin myötä.

Mustan hanhen uusi bändi tuo lavalle uudenlaista syvyyttä ja dynamiikkaa jokaiseen keikkaan. Aiemmin viihdyttävä ja vangitseva yhden miehen show on nyt täysin eläväinen musiikkikokemus, joka valloittaa sydämet ja nostaa adrenaliinitasot huippuunsa. Bändi tuo mukanaan rikkaan kerroksellisen äänimaailman, joka luo täysin ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle katsojalle.

Mustan hanhen uusi bändikokoonpano on kuin sytyke, joka sytyttää lavanliekkeihin heti ensimmäisistä sävelistä lähtien. Energia, jota he välittävät lavalla, on tarttuvaa ja saa yleisön heittäytymään täysillä musiikin maailmaan. Bändin taitavat muusikot täydentävät toisiaan täydellisesti.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

***

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla:kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Johannes Apponen, puh. 040 539 7599
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolilla käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B

Myynti loppuu 13.10.2023 19:00.