EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.11.2019  /  Semifinal  /  Helsinki

Negatiiviset Nuoret, Kolaus

Negatiiviset Nuoret, Kolaus Liput

Negatiiviset Nuoret FB

Kolaus FB

Soittoajat:
21:30 Kolaus
22:30 Negatiiviset Nuoret

Negatiiviset Nuoret julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017. Erityisesti punkin ja räpin parista ammentava yhtye nousi niin festarilavoille kuin radiosoittoonkin levyltä lohkaistuilla singleillä, joista Mä oon niin ruma singahti pelkästään jo Spotifyn striimeissä miljoonakerhoon. Heidän kappaleensa Mutsi päätyi hämmentävästi myös Citymarketin TV-kampanjaan soimaan.

Negatiiviset Nuoret ei pyri miellyttämään genrepoliiseja, vaan tekevät mitä haluavat. Suoraviivaisuus ja vilpittömyys silkasta musiikinteon ilosta välittyvät myös kuuntelijoille. Heidän tuorein julkaisunsa on keväällä 2019 ilmestynyt tuplasingle Huono Juhlissa / Lopunaikojen Laiha Irwin. Bändin vokalisti Olli Antonio tunnetaan myös soolourastaan räpin parissa.

Kolaus on kultti. Kolaus on se ku sul ei oo mitää tekemistä, mut haluut tehdä jotain. Kolaus on se ku päiväunet on menny pitkäks etkä oikee tiedä et mitä nyt tapahtuu. Kolaus on ku Merihaka. Rujo, mutta tietyistä kulmista jotain kaunista siinä on. Kolaus soittaa punkkia.

 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-02:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella