EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.1.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Negatiiviset Nuoret

Negatiiviset Nuoret Liput

Kitararockin paluun aalloilla surffaileva Negatiiviset Nuoret on lahtelainen vuonna 2015 perustettu yhtye. Negatiivisten Nuorten juuret ovat punkissa. Lopputuloksena on syntynyt vanhan liiton rokkimeininkiä, jota yhtye itse luonnehtii hyvin pelkistetyksi ja mutkattomaksi. Kappaleissa asioista puhutaan suoraan, mutta pieni pilke silmäkulmassa.

Yhtyeen paluusingle Roskaruokaa ja paskahuumorii on luulot pois -kamaa, eikä kenellekään pitäisi kappaleen kuuntelemisen jälkeen jäädä epäselväksi, millaisella asenteella yhtye rymyää tiensä takaisin kartalle.

Negatiivisten Nuorten uusi albumi julkaistaan kevään 2022 aikana.

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 8.1.2022 20:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot