EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.6.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Ne galaktiset -julkkarit, Cumbia beat DJ´s

Ne galaktiset -julkkarit, Cumbia beat DJ´s Liput

Ne galaktiset on maailman ensimmäinen, suomalaista cumbiaa esittävä yhtye. Kahdeksanhenkinen orkesteri on jo useamman vuoden ajan, suoraviivaisella ja helposti lähestyttävällä tyylillään, vietellyt tanssiin kuulijoitaan. Vuonna 2023 he saapuvat esiintymislavoille isommin kuin koskaan aiemmin. Legendaarisen Helmi-levyjen julkaiseman debyyttialbumin myötä yhtye nähdään kesän aikana osalla maan tärkeimmistä festivaaleista. Huhtikuussa ilmestyvän levyn julkaisukonsertti tapahtuu kuitenkin alkukesästä klubiympäristössä, Helsingin Kuudennella linjalla. Kokoonpano yhdistelee Etelä-Amerikkalaista rytmiikkaa, Suomen metsämaisemaa ja tulista iskelmää sulavasti yhteen.

Cumbia beat on kahden dj:n ja levynkeräilijän muodostama kunnianosoitus Etelä-Amerikkalaiselle rytmi-musiikkityylille. Duon muodostavat DJt Nagu ja Wildbilly, jotka viime vuosina järjestämiensä cumbia-iltojensa myötä ovat nimetty Helsingin hauskimpien ja iloisimpien juhlien joukossa.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.