EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4. - Su 6.11.2022  /  Teatteri Takomo  /  Helsinki

Näyttelijän kuolema

Näyttelijän kuolema Liput

Näyttelijän kuolema

Mitä jätämme sanomatta, kun puhumme teatterista? Eino Saaren ohjaama esitys tutkii näyttelemisen ja esillä olemisen tiedostamattomia motiiveja, häpeää ja narsistisia tarpeita.

Vaikket koskaan seisoisi teatterin lavalla, olet kuitenkin oman elämäsi näyttämöllä. Kuka olet? Millaisia rooleja olet sisäistänyt? Esitätkö itseäsi, tai ehkä jotakuta muuta?

Näitä asioita pohtivat Elina Hietala ja Heikki Törmi hauskassa ja viihdyttävässä, silti koskettavassa esityksessä Näyttelijän kuolema.

Näyttelijälle roolit ovat usein harjoiteltuja, mutta myös heillä on spontaaneja ja varhain sisäistettyjä rooleja. Mitä löytyy sisimmästä? Mitä piileskelee kuoren alla?

Taitavina näyttelijöinä juuri psykologiksi valmistunut Törmi ja hahmoterapeutin koulutuksen saanut Hietala avaavat roolien moninaisuutta ymmärrettävällä ja valloittavalla tavalla.

Näyttämöllä: Elina Hietala ja Heikki Törmi
Dramaturgia: Työryhmä
Ohjaus: Eino Saari
Keskustelukumppani ja koreografi: Kirsi Törmi
Pukusuunnittelu: Jaana Kurttila
Valot: Janne Teivainen

Esityksen kesto 2h, sisältää väliajan


Lipunmyynti teatterilla aukeaa tuntia ennen näytöksen alkamista.

Numeroimattomat paikat.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkastetaan ovella.