EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.8.2020  /  Pasilan Veturitallit  /  Helsinki

Nautinnolliset messut

Nautinnolliset messut Liput

Nautinnolliset messut 28.8.2020

Messujen teema: Seksuaalinen vapaus ja hyvinvointi.

Nautinnolliset messut on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa kävijä saa mahdollisimman kattavasti tietoa seksuaalisuuden eri osa-alueista. Nautinnolliset messut eivät ole perinteinen erotiikka-alan tapahtuma, vaan messut keskittyvät enimmäkseen luentoihin ja työpajoihin.

Lisäksi tapahtumassa on useita näytteilleasettajia, osa myymässä tuotteita, osa esittelemässä toimintaansa ja palvelujaan. Messulavalla on myös runsaasti ohjelmaa paneelikeskustelusta anustappibingoon ja burleski- ja striptease-esityksiin. Tapahtuma tulee olemaan kävijälle informatiivinen ja viihdyttävä.

Huomioithan, että lukuunottamatta erillistä kuvauspaikkaa, messuilla kuvaaminen on kielletty. Kielto koskee myös selfieitä, koska kiellon noudattamista on muuten mahdoton valvoa. Erillisen kohdennetun kuvausluvan voi anoa info@nautinnollisetmessut.fi


Facebook | Instagram

Facebook-tapahtuma

Huom! Tapahtuma on siirtynyt huhtikuulta elokuulle 2020. Huomaa, että myös tapahtumapaikka on vaihtunut, ja aloitusaika siirtynyt tunnilla klo 16. Huhtikuulle ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan. Ohjelma pysyy lähes samana muutamaa pientä muutosta lukuunottamatta. Järjestäjä julkaisee tarkemman aikataulun lähiaikoina.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit myös palauttaa lippusi Tikettiin 31.5.2020 mennessä. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

www.nautinnollisetmessut.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 16:00-01:00

Liput ovelta 20 €.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki liput vaihdetaan ovella rannekkeeseen. Samalla rannekkeella pääsee kulkemaan sisään ja ulos koko
tapahtuman ajan.

Pasilan Veturitallit
Veturitallinkuja 34, 00520, Helsinki