EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.11.2023  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Vierailu: Naurettavuus
klo 17:00

Vierailu: Naurettavuus Liput

Hyvin epätavallinen sketsishow kaukaa menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Turkulaisen uuden nukketeatterin pieni ihme nyt ensi kertaa Tampereella!

Aikuisten nukketeatteria ja uutta esitystaidetta yhdistävä Naurettavuus pohjaa vahvasti keskiaikaiseen italialaiseen Pulcinella -käsinukkeperinteeseen, jonka keskiössä on pienen ihmisen puolta pitävä Pulcinella-hahmo: kansanmies, joka näkee vallitsevan yhteisön kipupisteet sekä ympäristön vaatimusten naurettavuuden – eikä epäröi ilmaista mielipidettään asiasta.

Naurettavuus on rytmikäs, nopeatempoinen ja hihityttävän absurdi tarkkuuden ja improvisaation rajamailla hoiperteleva sooloteos, joka tarkastelee ihmistä lämpimien ja lempeän koomisten linssien läpi..

Antti-Juhani Manninen on kansainvälisesti toimiva nukketeatteritaiteilija, äänisuunnittelija ja säveltäjä. Hänen teoksiaan on koettu esimerkiksi Oulun ja Turun kaupunginteattereissa, Tehdasteatterissa, Ruisrockissa, Slushissa, Mad House Helsingissä, Kiasmassa ja Helsingin juhlaviikoilla, sekä mm. Ateenassa, Pariisissa ja Roomassa.

“Hulvattomasti metatasoilla leikittelevä Naurettavuus palaa nukketeatterin juurille ja esittää modernin tutkielman oman taiteenlajinsa lainalaisuksista.”
– Frida Maria Pessi, Turun Sanomat 3.11.2022

Konsepti ja esiintyjä Antti-Juhani Manninen
Käsikirjoitus ja dramaturgia Antti-Juhani Manninen, Merja Pöyhönen
Valosuunnittelu Jarkko Forsman
Nukenrakennusassistentti Heini Maaranen
Dramaturgia-assistentti Jaakko Lilja
Valokuvat Jussi Virkkumaa
Tuotanto Antti-Juhani Manninen, Turun Kaupunginteatteri, Aura of Puppets

www.teatteritelakka.fi


Ikäraja: Aikuisille / K-13
Aika: klo 17:00

Naurettavuus on englanninkielinen ja osin sanaton esitys.

Kesto: 60 minuuttia

Ikäsuositus: aikuisille (K-13)

Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 12 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen [email protected] varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.