EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1. - Su 4.7.2021  /  Narvilinna  /  Uusikaupunki

Natural High Healing Festival 2021

Natural High Healing Festival 2021 Liput

NATURAL HIGH HEALING FESTIVAL 1.- 4.7.2021

KYLLÄ! 

Uuden elämän hyvinvointifestivaali, silloin kun haluat tuntea tulleesi oikeaan paikkaan!

Lumoava Natural High Healing Festival on tulossa suurella sydämellä ja vieläkin merkityksellisemmällä voimalla! Juhlimme JO yhdeksättä kertaa nostavissa, inspiroivissa ja kauniissa sydäntä avaavissa tunnelmissa ja KYLLÄ sinun kanssasi vuonna 2021! (Turha enään piilotella, sinut on nähty 😘)

Festivaali on päihteetön luovuuden, vapauden ja sydämen festivaali, joka kokoaa ihmiset laajasti yhteen. Mukana ovat lahjakkaat artistit, muusikot, workshoppien vetäjät! Arvostetusta tapahtumastamme on tulossa entistäkin monipuolisempi, runsaampi ja mielenkiintoisempi! Lisäämme suuria tiloja ja ohjelmasta löytyy samoja työpajoja useampia -toiveenne on kuultu. Rakas ja upea festivaalimme on järjestetty joka vuosi, eikä ihme, sillä olemme rakkauden ohjaamina ja yhdessä luoneet jotain hyvin ainutlaatuista. Vuonna 2021 on odotettavissa todella merkityksellinen, syvä sielukas elämys ja yhteen tuleminen. On aika sanoa kyllä elämälle! 

NATURAL HIGH MUSIIKKI & WORKSHOPIT JULKISTETAAN KEVÄÄN AIKANA-

Olemme Suomen suurin päihteetön hyvinvointifestivaali, ohjelmasta on tulossa jälleen runsas ja mittava! Luvassa on mielenkiintoisia suomalaisia ja kansainvälisiä työpajoja ja PALJON uusia elämyksiä! Työpajoina ja luentoina on mm. joogaa, tanssia, tantraa, luovaa liikettä, taidetta, kehotietoisuutta, meditaatiota, läsnäoloa, laulua ja sielukasta musiikkia! Parasta on silti tunnelma ja päätähti olet sinä! Uutuutena luvassa mm. Creative Castle -inclusive workshops. Siitä luvassa lisää infoa lähemmin.

Uutuutena vuonna 2021 Welcome Cafessa tunnelmoidaan After Partyissa pikkutunneille asti! 

Festivaalipaikka on viime vuosilta tuttu paikka Narvilinna Uudessakaupungissa. Saaristoseutu, kaunis ja rauhallinen maalaismiljöö luovat loistavat puitteet Natural High Festivalille! Alue ja tilat on koristeltu näyttävästi, huokuen lämpöä ja rakkautta. On aika tiputtaa sisäiset haarniskat, kaataa turhat suojamuurit ja todella tulla yhteen lämminhenkisessä sydämellisessä tunnelmassa. Kohdata eniten itsensä ja kaikki ihanat kanssakulkijat. Olet sydämellisesti tervetullut transformoiville hyvinvointifestivaaleille!

FOOD FIESTA

Upealta Uutuus Food Fiesta -Stage alueelta löytyy mielenkiintoisia ruokakojuja, jotka saavat vatsat hyrräämään kiitollisuutta ja pääset nauttimaan ohjelmasta! Ruokatarjonta vuonna 2021 on entistä laajempi ja moninaisempi! Täältä löydät uusimmat ruokatrendit ja superfoodit! Saatavilla vegaanisia, osittain myös gluteenittomia superherkkuja, jolla jaksat juhlia koko viikonlopun. Maailman parhaat raakakakut löytyvät Natural High Welcome Cafesta! 

BOUTIQUE AVENUE

Voit ostaa kotiinviemisiä Natural High Shopista ja Boutiue Avenuelta, josta löytyy mielenkiintoisia pieniä putiikkeja. Voit rentoutua nurmikolla, lammella, käydä kävelyllä metsässä runopolulla, silittää lampaita lammashaassa tai ihailla taidetta taideladossa. Tutustu uusiin ystäviin, verkostoidu ja saattaahan siellä elämäsi rakkauskin odottaa, puitteet sille ovat mitä parhaimmat!

FESTIVAALI SAUNAT

Alueelta löytyy tietysti myös supisuomalaiset festivaalisaunat! Secret Beach ranta-alue -Jossa pääset hetkiseksi irti festivaali humusta. Uudistetun ja toimivamman ranta-alueen saunat ovat lämpimänä aamusta iltamyöhään ja se sijaitsee järven rannalla omalla hiekkarannalla. Peseytyä voit myös festivaalin sauna-alueella, josta löytyy myös suihkut. Molempiin saunoihin tarvitset erillisen rannekkeen (rannekkeen voi ostaa festivaalin info-pisteeltä 15 € hintaan).

Luvassa on ihan huikea elämys ja yhteys 2021! Osta lippusi heti! <3

Natural High on inspiroinut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Se on tuonut meitä kaikkia lähemmäs todellista itseämme ja avannut sydämemme. Se on rakentanut uusia siltoja yhteyteen, rakkauteen, valanut toivoa ja uskoa ihmisyyteen sekä luonut täysin uudenlaisen festivaalikulttuurin Suomeen. Olemme ylpeitä ja onnellisia, olemme onnistuneet, tule iloitsemaan kanssamme. 

Kesä 2021 - uusia alkuja, ihmeitä ja sydämen voimaa!

Me tiedämme tehtävämme, me tiedämme mitä me teemme. Tule ja osallistu uuden elämän hyvinvointifestivaaleille, tämä elämys on sinua varten. Tämän valmiimmaksi et voi enään tulla. Tule siis nyt, sellaisena kuin olet. 

SAY YES TO LIFE!! LET LOVE GUIDE YOU! LET THE MAGIC HAPPEN! FUTURE IS BRIGHT!

Tapahtuma on päihteetön, savuton ja lihaton, eikä liity poliitiikkaan, uskontoon eikä mihinkään järjestöön. Olemme yksinkertaisesti rakkauden asialla.

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!

'Festarin ajan elämä on sellaista, mitä sen toivoisi aina olevan.'

www.naturalhighfestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

SPECIAL MAGIC SUPPORT TICKET 199 € sisältää:
- Lippu taianomaisille festareille (1-4 päivää)
- Super Goodie -tuotepaketti (arvo 50 €)
- Natural High True Lover Sertifikaatti - tulee muuttamaan elämäsi!
+ Extra ylläri!
Myynnissä 31.12.2020 asti.

Bussien lähtöpaikat Helsingissä, Tampereella ja Turussa:

HELSINKI
Lähtöpaikka Eteläinen rautatiekatu 10 (Bussissa NHHF-juliste)
To 1.7. n. klo 11
Pe 2.7. n. klo 9

TAMPERE
Lähtöpaikka Keskustori, Vanha kirkko (Bussissa NHHF-juliste)
To 1.7. Klo 11:00

TURKU
Lähtöpaikka: Köydenpunojankatu 12 (Logomon parkkipaikka, Bussissa NHHF-Juliste)
To 1.7. n. klo 13
Pe 2.7. n. klo 11

Paluu Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun
Lähtöpaikka: Festivaali-alueen parkkipaikka
Su 4.7.2021 klo 18.15

Liput vaihdetaan rannekkeisiin. Ennakkomyynnin loputtua to 1.7. klo 14.00, lippuja saatavilla ovelta rajoitetusti.

Lapset (7-15-vuotiaat) puoleen hintaan. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Leiriytyminen on ilmainen, lukuunottamatta päiväkohtaisia lippuja, joihin leirintä ei kuulu.

Voit saapua vain sinä päivänä kun lippusi alkaa.

Ruoka, sauna, yksilöhoidot eivät kuulu lipun hintaan.

Festivaalin aukioloajat
To 1.7. klo 14-02

Pe 2.7. klo 08-02
La 3.7. klo 08-02
Su 4.7. klo 08-18

 

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Narvilinna
Nopperlantie 1, 23450, Uusikaupunki