EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 3. - Su 6.9.2020  /  Narvilinna  /  Uusikaupunki

Natural High Healing Festival 2020

Natural High Healing Festival 2020 Liput

NATURAL HIGH HEALING FESTIVAL 3. -6.9.2020

EPIC TRANSFORMATION

Tule ja synny uudelleen, kylve luottamuksessa, anna rakkauden olla ohjaksissa. Uuden elämän hyvinvointifestivaali odottaa sinua!

Valloittava Natural High Healing Festival on tulossa uudella ajankohdalla entistäkin tunnelmallisempana ja merkityksellisempänä!!  Juhlimme jo kahdeksatta kertaa nostavissa, inspiroivissa ja kauniissa sydäntä avaavissa tunnelmissa! Festivaali, joka saattaa muuttaa elämäsi! 

Festivaali on päihteetön luovuuden, vapauden ja sydämen festivaali, joka kokoaa yhteen sielukkaat ihmiset, sekä sydämelliset ja lahjakkaat artistit, muusikot ja workshoppien vetäjät. 

Olet sydämellisesti tervetullut transformoiville hyvinvointifestivaaleille! Arvostetusta tapahtumastamme on tulossa entistäkin  voimakkaampi jälleennäkemisen ja elämän juhla! Rakas ja upea festivaalimme on kasvanut joka vuosi, eikä ihme, sillä olemme yhdessä luoneet jotain hyvin ainutlaatuista. Vuonna 2020 on odotettavissa vieläkin erityisen tärkeä ja syvempi sielukas elämys, kuin syntyisit uudelleen, kuin palaisit omaan voimaasi. 

 

NATURAL HIGH MUSIIKKI & WORKSHOPIT JULKISTETAAN KEVÄÄN AIKANA

Olemme Suomen suurin päihteetön hyvinvointifestivaali ja ohjelmasta on tulossa jälleen runsas ja mittava! Tervetuloa, nauttimaan ja kokemaan uutta! Luvassa on mielenkiintoisia työpajoja ja uusia elämyksiä! Työpajoina ja luentoina on mm. joogaa, tanssia, tantraa, luovaa liikettä, taidetta, kehotietoisuutta, meditaatiota, läsnäoloa, laulua ja sielukasta huippumusaa!

Tänä vuonna ohjelmasta löytyy samoja työpajoja useampia - toiveenne on kuultu. Luvassa myös sielukas deittihetki, jotta amorin nuolet saadaan sinkoilemaan oikeisiin osoitteisiin! 

Festivaalin sydän on Connection Circle, jossa kokoonnumme kaikki yhteen livemusiikkia fiilistellen. Ohjelmassa on myös Creative Hour, jossa jokaisella on mahdollisuus vetää työpaja! 

 

FESTIVAALIALUE

Festivaalipaikka on viimevuosilta tuttu paikka Narvilinna Uudessakaupungissa. Saaristoseutu ja kaunis maalaismiljöö luovat loistavat puitteet Natural High Festivalille! Koko alue on koristeltu kauniiksi ja huokuu lämpöä ja rakkautta. On aika tiputtaa sisäiset haarniskat ja kaataa turhat suojamuurit ja todella tulla yhteen lämminhenkisessä sydämellisessä tunnelmassa. Kohdata eniten itsensä ja kaikki ihana kanssakulkijat. Tutustu uusiin ystäviin, verkostoidu ja saattaahan siellä elämäsi rakkauskin odottaa, puitteet sille ovat mitä parhaimmat! Voit rentoutua myös nurmikolla, lammella, käydä kävelyllä metsässä runopolulla, silittää lampaita lammashaassa tai ihailla taidetta taideladossa. 

 

FOOD FIESTA, BOUTIQUE AVENUE, FESTIVAALI SAUNAT

Upealta FOOD FIESTA -alueelta löytyy mielenkiintoisia ruokakojuja, jotka ottavat huomioon ruokatrendit ja superfoodit! Saatavilla vegaanisia, osittain myös gluteenittomia superherkkuja, jolla jaksat juhlia koko viikonlopun. Maailman parhaat raakakakut löytyvät Natural High Welcome Cafesta! 

Kotiinviemisiä voit ostaa Natural High Shopista ja Boutiue Avenuelta, josta löytyy mielenkiintoisia pieniä putiikkeja. 

Alueelta löytyy tietysti myös supisuomalaiset festivaalisaunat! Secret Beach ranta-alue, jossa pääset hetkiseksi irti festivaali humusta. Uudistetun ja toimivamman ranta-alueen saunat (niitä tulee olemaan kaksi) ovat lämpimänä aamusta pikkutunneille ja ne sijaitsevat järven rannalla omalla hiekkarannallaan. Peseytyä voit myös festivaali sauna-alueella, jossa on myös suihkut. Molempiin saunoihin tarvitset erillisen rannekkeen (15 € infosta).

 

EPIC TRANFROMATION 2020

Luvassa on todella eeppinen sielukas hyvinvointifestivaali 2020! Osta lippusi heti! <3

Natural High on inspiroinut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Se tuonut meitä kaikkia lähemmäs todellista itseämme ja avannut sydämemme. Se on rakentanut uusia siltoja yhteyteen, rakkauteen, valanut toivoa ja uskoa ihmisyyteen sekä luonut täysin uudenlaisen festivaalikulttuurin Suomeen. Yhä useampi sanoo festivaalin olevan koko vuoden kohokohta. 

Tule rakkaudenkuplaan kanssamme, tule kotiin. 

Vuonna 2020 on mahdollista kuin syntyä uudelleen, kylpeä luottamuksessa ja antaa rakkauden olla ohjaksissa.

Osallistu uuden elämän hyvinvointifestivaaleille, uusi eeppinen transformaatio elämys on sinua varten.

 

LET LOVE GUIDE YOU! LET THE MAGIC HAPPEN! 

Tapahtuma on päihteetön, savuton ja lihaton, eikä liity poliitiikkaan, uskontoon eikä mihinkään järjestöön. Olemme yksinkertaisesti rakkauden asialla. 

 

Facebook | Instagram | Youtube

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.-5.7.2020 ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 26.6.2020 saakka.

HUOM!

Lippupäivitykset vuodelle 2021 ovat loppuneet.

www.naturalhighfestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Ennakkomyynti loppuu jokaisen lipputyypin ensimmäisen päivän aamuna klo 7. Lippuja ovella rajoitetusti.

Bussien lähtöpaikat Helsingissä, Tampereella ja Turussa:

HELSINKI:
Lähtöpaikka eteläinen rautatiekatu 10 (Bussissa NHHF-juliste)
To 3.9 Klo 11:00
Pe 4.9. Klo 09:00

TAMPERE
Lähtöpaikka keskustori, vanha kirkko (Bussissa NHHF-juliste)
To 3.9 Klo 11:00

TURKU
Lähtöpaikka: köydenpunojankatu 12 (Logomon parkkipaikka, Bussissa NHHF-Juliste)
To 3.9 n. klo 13
Pe 4.9 n. klo 11


 

 

Liput vaihdetaan rannekkeisiinEnnakkomyynnin loputtua lippuja saatavilla ovelta rajoitetusti.

Lapset (7-15-vuotiaat) puoleen hintaan. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Alueella on ilmainen leirintä, jota useampana päivänä (2-4 päivää) tapahtumaan osallistuvat saavat hyödyntää.

Ruoka, sauna ja yksilöhoidot eivät kuulu lipun hintaan.

Festivaalin aukioloajat:
To klo 14-01

Pe klo 08-01
La klo 08-01
Su klo 08-18

 

Festivaali noudattaa THL:n ja AVI:n antamia suosituksia poikkeusoloihin liittyen. 

 

Narvilinna
Nopperlantie 1, 23450, Uusikaupunki