EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 2. - Su 5.7.2020  /  Narvilinna  /  Uusikaupunki

Natural High Healing Festival 2020

Natural High Healing Festival 2020 Liput

NATURAL HIGH HEALING FESTIVAL 2. -5.7.2020

Tule ja synny uudelleen, kylve luottamuksessa, anna rakkauden olla ohjaksissa. Uuden elämän hyvinvointifestivaali odottaa sinua!

Valloittava Natural High Healing Festival on tulossa ja saattaa muuttaa elämäsi! Juhlimme jo kahdeksatta kertaa nostavissa, inspiroivissa ja kauniissa sydäntä avaavissa tunnelmissa!

Festivaali on päihteetön luovuuden, vapauden ja sydämen festivaali, joka kokoaa yhteen ihmiset ympäri maailmaa, sekä sydämelliset ja lahjakkaat artistit, muusikot ja workshoppien vetäjät. 

Olet sydämellisesti tervetullut transformoiville hyvinvointifestivaaleille! Arvostetusta tapahtumastamme on tulossa entistäkin monipuolisempi, runsaampi ja mielenkiintoisempi! Lisäämme suuria tiloja ja ohjelmasta löytyy samoja työpajoja useampia - toiveenne on kuultu. Luvassa myös Suomen suurin sielukas deittihetki, jotta amorin nuolet saadaan sinkoilemaan oikeisiin osoitteisiin! Rakas ja upea festivaalimme on kasvanut joka vuosi, eikä ihme, sillä olemme yhdessä luoneet jotain hyvin ainutlaatuista. Vuonna 2020 on odotettavissa vieläkin sydämellisempi ja syvempi sielukas elämys, kuin syntyisit uudelleen. 

 

NATURAL HIGH MUSIIKKI & WORKSHOPIT JULKISTETAAN KEVÄÄN AIKANA

Olemme Suomen suurin päihteetön hyvinvointifestivaali ja ohjelmasta on tulossa jälleen runsas ja mittava! Tervetuloa, nauttimaan ja kokemaan uutta! Luvassa on mielenkiintoisia suomalaisia ja kansainvälisiä työpajoja ja uusia elämyksiä! Työpajoina ja luentoina on mm. joogaa, tanssia, tantraa, luovaa liikettä, taidetta, kehotietoisuutta, meditaatiota, läsnäoloa, laulua ja sielukasta huippumusaa! Uutuutena luvassa mm. Creative Castle -inclusive workshops. Siitä luvassa lisää infoa. Ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Festivaalin sydän on Connection Circle, jossa kokoonnumme kaikki yhteen livemusiikkia fiilistellen, sekä Creative Hour, jossa jokaisella on mahdollisuus vetää työpaja! 

Festivaalipaikka on viimevuosilta tuttu paikka Narvilinna Uudessakaupungissa. Saaristoseutu ja kaunis maalaismiljöö luovat loistavat puitteet Natural High Festivalille! Koko alue on koristeltu kauniiksi ja huokuu lämpöä ja rakkautta. On aika tiputtaa sisäiset haarniskat ja kaataa turhat suojamuurit ja todella tulla yhteen lämminhenkisessä sydämellisessä tunnelmassa. Kohdata eniten itsensä ja kaikki ihana kanssakulkijat.

Upealta FOOD FIESTA -alueelta löytyy mielenkiintoisia ruokakojuja, jotka ottavat huomioon ruokatrendit ja superfoodit! Saatavilla vegaanisia, osittain myös gluteenittomia superherkkuja, jolla jaksat juhlia koko viikonlopun. Maailman parhaat raakakakut löytyvät Natural High Welcome Cafesta! 

Voit ostaa kotiinviemisiä Natural High Shopista ja Boutiue Avenuelta, josta löytyy mielenkiintoisia pieniä putiikkeja. Voit rentoutua nurmikolla, lammella, käydä kävelyllä metsässä runopolulla, silittää lampaita lammashaassa tai ihailla taidetta taideladossa. Tutustu uusiin ystäviin, verkostoidu ja saattaahan siellä elämäsi rakkauskin odottaa, puitteet sille ovat mitä parhaimmat!

Alueelta löytyy tietysti myös supisuomalaiset festivaalisaunat! Secret Beach ranta-alue, jossa pääset hetkiseksi irti festivaali humusta. Uudistetun ja toimivamman ranta-alueen saunat (niitä tulee olemaan kaksi) ovat lämpimänä aamusta pikkutunneille ja ne sijaitsevat järven rannalla omalla hiekkarannallaan. Peseytyä voit myös festivaali sauna-alueella, jossa on myös suihkut. Molempiin saunoihin tarvitset erillisen rannekkeen (15 € infosta).

Luvassa on ihan huikea kansainvälinen sielukas juhla 2020! Osta lippusi heti! <3

Natural High on inspiroinut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Se tuonut meitä kaikkia lähemmäs todellista itseämme ja avannut sydämemme. Se on rakentanut uusia siltoja yhteyteen, rakkauteen, valanut toivoa ja uskoa ihmisyyteen sekä luonut täysin uudenlaisen festivaalikulttuurin Suomeen. Olemme ylpeitä ja onnellisia, olemme onnistuneet, tule iloitsemaan kanssamme. 

Kesä 2020 on mahdollista kuin syntyä uudelleen, kylpeä luottamuksessa ja antaa rakkauden olla ohjaksissa.

Osallistu uuden elämän hyvinvointifestivaaleille, uusi elämys on sinua varten.

 

LET LOVE GUIDE YOU! LET THE MAGIC HAPPEN! 


Tapahtuma on päihteetön, savuton ja lihaton, eikä liity poliitiikkaan, uskontoon eikä mihinkään järjestöön. Olemme yksinkertaisesti rakkauden asialla
.


Festivaalilipun lisäksi myyntiin on tulossa lähemmin myös bussilippuja Helsingistä ja Tampereelta.

 

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!

 

Facebook | Instagram | Youtube

www.naturalhighfestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Liput vaihdetaan rannekkeisiinEnnakkomyynnin loputtua lippuja saatavilla ovelta rajoitetusti.

Lapset (7-15-vuotiaat) puoleen hintaan. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Alueella on ilmainen leirintä, jota useampana päivänä (2-4 päivää) tapahtumaan osallistuvat saavat hyödyntää.

Ruoka, sauna ja yksilöhoidot eivät kuulu lipun hintaan.

Festivaalin aukioloajat:
To 2.7. klo 14-01

Pe 3.7. klo 08-01
La 4.7. klo 08-01
Su 5.7. klo 08-18

Narvilinna
Nopperlantie 1, 23450, Uusikaupunki