EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 4. - Su 7.7.2019  /  Narvilinna  /  Uusikaupunki

Natural High Healing Festival 2019

Natural High Healing Festival 2019 Liput

Ladataan…

NATURAL HIGH HEALING FESTIVAL 4. -7.7.2019
 
Seikkailu rakkauden taikaan ja löytöretki omaan voimaan.
Uuden elämän hyvinvointifestivaali odottaa sinua!

Valloittava Natural High Healing Festival on tulossa ja saattaa muuttaa elämäsi! Juhlimme jo seitsemättä kertaa nostavissa, inspiroivissa ja kauniissa sydäntä avaavissa tunnelmissa !

Festivaali on päihteetön luovuuden, vapauden ja sydämen festivaali, joka kokoaa yhteen ihmiset ympäri maailmaa, sekä sydämelliset ja lahjakkaat artistit, muusikot ja workshopien vetäjät.
Olet sydämellisesti tervetullut uuden elämän hyvinvointifestivaaleille! Arvostetusta ja rakastetusta tapahtumastamme on tulossa entistäkin monipuolisempi, runsaampi ja mielenkiintoisempi! Lisäämme luentoja, tietoa ja tanssia monimuotoisuudessaan, sekä mielenkiintoisia bileitä! Festivaali on kasvanut joka vuosi. Vuonna 2017 kävijämäärä ylitti 3500 kävijää ja 2018 kävijämäärä oli 4700! Odotettavissa vieläkin sydämellisempi ja syvempi seikkailullinen elämys vuonna 2019!

NATURAL HIGH MUSIIKKI & WORKSHIPIT JULKISTETAAN KEVÄÄN AIKANA.

Olemme Suomen suurin ‘yön yli’ hyvinvointifestivaali ja ohjelmasta on tulossa jälleen runsas ja mittava! Tervetuloa, nauttimaan ja kokemaan uutta! Luvassa on mielenkiintoisia työpajoja ja uusia elämyksiä! Työpajoina ja luentoina mm.  joogaa, tanssia, tantraa, luovaa liikettä, taidetta, teatteria, mindfulnessia, kehotietoisuutta, meditaatiota, läsnäoloa, laulua ja huippu musaa! Ohjelma julkaistaan talven ja kevään aikana.
Festivaalin sydän on Connection Circle, jossa kokoonnumme kaikki yhteen livemusiikkia fiilistellen, sekä Creative Hour, jossa jokaisella on mahdollisuus vetää työpaja! Vuonna 2019 ohjelmassa on myös Sharing Moment, joka saa meidät jakamaan kokemaamme yhä syvemmin.

Festivaalipaikka on viimevuosilta tuttu paikka Narvilinna Uudessakaupungissa. Saaristoseutu ja kaunis maalaismiljöö luovat loistavat puitteet Natural High Festivalille! Koko alue on koristeltu kauniiksi ja huokuu lämpöä ja rakkautta. On aika tiputtaa haarniskat ja kaataa suojamuurit ja todella tulla yhteen lämminhenkisessä sydämellisessä tunnelmassa. Kohdata eniten itsensä ja kaikki ihana kanssakulkijat.

Upealta FOOD FIESTA Alueelta löytyy mielenkiintoisia ruokakojuja, jotka ottavat huomioon ruokatrendit ja superfoodit! Saatavilla vegaanisia, osittain myös gluteenittomia superherkkuja, raakakakkuja löytyy Natural High Cafesta!

Voit ostaa pieniä ostoksia Natural High Shopista ja Boutiue Avenuelta, josta löytyy mielenkiintoisia pieniä putiikkeja. Voit rentoutua nurmikolla, lammella, käydä kävelyllä metsässä runopolulla, silittää lampaita lammashaassa tai ihailla taidetta taideladossa. Tutustu uusiin ystäviin, verkostoidu ja saattaahan siellä elämäsi rakkauskin odottaa, puitteet sille ovat mitä parhaimmat!
Alueelta löytyy tietysti myös supisuomalaiset festivaalisaunat! Secret Beach ranta-alue -Jossa pääset hetkiseksi irti festivaali humusta. Sauna on lämmin aamusta pikkutunneille ja se sijaitsee järven rannalla omalla hiekkarannalla. Peseytyä voit myös festivaali sauna-alueella, jossa on myös suihkut ja vesivessat. Sinne tarvitset erillisen rannekkeen (15€ infosta)

Luvassa on ihan huikea oman voiman festivaali 2019! Osta lippusi heti! <3
Natural High on inspiroinut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Se tuonut meitä kaikkia lähemmäs todellista itseämme ja avannut sydämemme. Se on rakentanut uusia siltoja yhteyteen, rakkauteen sekä luonut täysin uudenlaisen festivaalikulttuurin Suomeen. Olemme ylpeitä ja onnellisia, olemme onnistuneet, tule iloitsemaan kanssamme.
Kesä 2019 on seikkailu rakkauden taikaan ja löytöretki omaan voimaasi.
Osallistu uuden elämän hyvinvointifestivaaleille.
 
LET THE MAGIC HAPPEN!
 
Facebook-tapahtuma
Instagram

Tapahtuma on päihteetön, savuton ja lihaton, eikä liity poliitiikkaan, uskontoon eikä mihinkään järjestöön. Olemme yksinkertaisesti rakkauden asialla

Festivaalilipun lisäksi myyntiin on tulossa lähemmin Bussilippuja Helsingistä ja Tampereelta.


OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!


Ikäraja: Ikärajaton

Liput vaihdetaan rannekkeisiinEnnakkomyynnin loputtua lippuja saatavilla ovelta rajoitetusti.

Lapset (7-15-vuotiaat) puoleen hintaan. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Festivaalilippuihin sisältyy leirintä, lukuunottamatta päiväkortaisia lippuja.
Ruoka eikä yksilöhoidot eivät kuulu lipun hintaan.

Aukioloajat
To 4.7. klo 14-01
Pe 5.7. klo 08-01
La 6.7. klo 08-01
Su 7.7. klo 08-17