EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 24.10.2020  /  Live stream  / 

Natural High After Glow Epic Online Experience

Natural High After Glow Epic Online Experience Liput

Natural High
AFTER GLOW
EPIC Online Experience!

Natural High Healing Festareiden After partyt!

Sielukasta yhteyttä, Online elämyksiä ja Natural High taikaa!

Kaipaatko inspiraatiota ja valoa syksyyn sekä merkityksellistä yhteyttä muihin? Haluaisitko tuntea uudelleen sen mielettömän Natural High Healing Festivaalin 2020 rakkauden, lämmön ja voiman?

Vuoden eeppisin ja valovoimaisin online event on tässä. Pääset kokemaan sen suoraan oman kotisi lämmöstä! Natural High AFTER GLOW Epic Online Experience tuo rakkauden festivaalin hehkun suoraan kotiisi, juuri sinne missä sinä olet ja antaa inspiraation kipinän ja luo valoa tähän syksyyn! 

Jäikö sinulla kokematta Natural High Healing festivaali 2020 ja kaipaat sen tuomaa taikaa elämääsi! Haluatko palata takaisin festivaalin rakkauskuplaan, niihin elämyksiin ja kokemuksiin, siihen yhteyteen? Haluatko palata omaan voimaasi, korkeavärähteiseen olemiseen sekä iloon ja inspiraation yltäkylläisyyteen? Tai tulla muuten vain juhlimaan elämää kanssamme ja vastaanottamaan syksy avoimin sydämin vastaan? Sano KYLLÄ - ja hyppää kyytiin!!

Natural High After Glow on ihana jälleennäkeminen, nostattava kokemus ja monipuolinen elämys. Pääset nauttimaan festivaalilta tuttujen työpajanpitäjien ja muusikoiden ihanista työpajoista ja kohtaamisista, rentoutumaan, latautumaan ja tanssimaan sekä jatkamaan festivaalin aikaista transformaation, lämmön ja rakkauden tuntua! Olitpa festareilla mukana tänä vuonna tai et, on sinulla mahdollisuus kokea tätä taikatunnelmaa yhdessä muiden kanssa. Tule ja löydä uusia ihania tuttavuuksia sekä sielukkaita ystäviä. Anna syksyn tehdä taikoja ja nostaa inspiraatiosi uudelle tasolle.

Luodaan yhteys muihin ja erityisesti itseemme. Luodaan taikaa ja tehdään yhdessä ihmeitä.

Natural High tunnelmassa, siinä nostavassa voimakkaassa energiassa, jota tämä maailma juuri nyt eniten kaipaa - Natural High AFTER GLOW Epic Online Experience! 

Nappaa lippusi heti!

#SayYesToLife #LetTheMagicHappen #LetLoveGuideYou #EpicTransfromation

Natural High Healing festival | Facebook | Instagram | Youtube


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:00-19:30

Natural High After Glow Epic Online Experience tapahtuu Zoom-alustan kautta. Lataa tietokoneellesi ZOOM osoitteesta zoom.us.

Ilmoitathan lipun oston yhteydessä sähköpostiosoitteesi. Toimitamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääset tapahtumaan. Koodi toimitetaan sähköpostiisi ennen tapahtuman alkua. Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

SUPER SPECIAL Get it All -Packet 
Sisältää Natural High After Glow Epic Online Experience -streamtapahtuman lisäksi 4 päivän lipun Natural High Healing Festival 2021 -tapahtumaan sekä Natural High kassin tai -repun. Kassin / repun saat Natural High Healing -festareilta kesällä 2021.
Muista säilyttää lippusi kesän 2021 festareille!

PERUSLIPUT
Peruslippuja on mahdollista ostaa yhden henkilön tai kahden henkilön katseluoikeudella riippuen siitä, katsotko streamia yksin vai ystävän kanssa.

Tapahtuma pidetään suomeksi.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto 3,5 h.

Live stream