EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 7. - To 27.5.2021  /  Kahvila Koroinen  /  Turku

Närproducerat – ruoanlaitto tanssina

Närproducerat – ruoanlaitto tanssina Liput

Närproducerat - ruoanlaitto tanssina

Ruoanlaiton dynaamisesta liikkeestä inspiroitunut tanssisoolo. Mitä yhteistä on arkipäiväisellä liikkeellä ja tanssilla? Tämä sooloesitys käyttää tavallista keittiössä ruoan valmistuksessa käytettävää liikettä osana koreografiaa, joka jatkuu siihen asti, kun ruoka on pöydässä. Ihminen liikkeessä, musiikki, padat ja kattilat sekä höyryävän tuoksuva ruoka muodostavat yhdessä kotoisan pienoisspektaakkelin, joka tuo esiin pienten asioiden suuruuden. Katsojana olet osa pientä seuruetta ja illallinen sisältyy lipun hintaan. Tarjottavat ruokalajit ovat vegaanisia, mutta muita ruoka-ainerajoitteita tai -allergioita emme valitettavasti voi huomioida. Aterian ainesten luettelo on nähtävissä Grus Grus Teatterin verkkosivulla 20.4. lähtien. Esityspaikkana toimii Kahvila Koroisen kaunis keittiö Koroisilla, Turun keskustan tuntumassa, osoitteessa Koroistentie 2.

Konsepti, tanssi, koreografia ja menu: Sandrina Lindgren
Musiikki ja ääni: Teemu Korpipää
Graafinen suunnittelu ja valokuvat: Jussi Virkkumaa
Taiteellinen konsultointi: Sofia Molin, Ishmael Falke, Janna Haavisto ja Ville Kurki
Viestintä ja markkinointi: Pia Puustelli
Tuotanto: Grus Grus Teatteri
Yhteistyökumppani: Läntinen tanssin aluekeskus 

Facebook | Twitter | Instagram @grusgrusteatteri

www.grusgrus.fi/fi/narproducerat/


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Koronaturvallisuuden varmistamiseksi jokaiseen esitykseen myydään lippu vain yhdelle ryhmälle (1-5 hlö).
Alennettuun lipunhintaan ovat oikeutettuja ryhmät, joissa vähintään kolme henkilöä kuuluu johonkin seuraavista ryhmistä: eläkeläinen, työtön, opiskelija, varushenkilö, teatterialan ammattilainen. Kasvosuojaimen käyttöä suositellaan esityksen aikana. Kaikkien esitykseen tulijoiden tulee olla terveitä ja oireettomia.

Esitys toteutetaan keittiössä ja siihen sisältyy aterian valmistus koko yleisölle. Tarjoiltavat ruoat valmistetaan niin, että ne ovat vegaanisia ja sopivat siis kaikille kasvissyöjille. Valitettavasti muita ruoka-ainerajoitteita tai -allergioita emme voi huomioida. Aterian ainesten luettelo on nähtävissä Grus Grus Teatterin verkkosivulla 20.4. lähtien.


Lippujen varausaika 2 päivää.
Lipunmyynti päättyy 24h ennen esitystä. Jo ostetut liput hyvitetään, jos joku seurueessa sairastuu ja peruutus tehdään viimeistään 24 tuntia ennen esityksen alkua.


Esitys kestää noin tunnin ja sen jälkeen tarjoiltavan aterian voi joko nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan.
Esitys on sanaton ja se on suunnattu aikuisille.
Esityksessä ei tarjoilla alkoholia.

Liput vain ennakkomyynnissä.

Ryhmän mukana voidaan ottaa yksi pyörätuolipaikkaa tarvitseva henkilö. Mahdollisen avustajan täytyy tällöin olla osa ryhmää. HUOM! Pyörätuolia käyttävän henkilön toivotaan olevan etukäteen yhteydessä: sandrina.lindgren@grusgrus.fi

Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380, Turku