EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11–19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Fr 7. - To 27.5.2021  /  Kahvila Koroinen  /  Turku

Närproducerat – ruoanlaitto tanssina

Närproducerat – ruoanlaitto tanssina Biljetter

Närproducerat - matlagning som dans

En danssoloföreställning som låter sig inspireras av matlagningens dynamiska rörelser. Vad har vardagsrörelser och dans gemensamt? I detta solo används vanliga handlingar i köket som delar av en koreografi som inte stillnar förrän maten står på bordet. Människa i rörelse, musik, kastruller och rykande mat skapar tillsammans ett husligt mikrospektakel som reflekterar över storheten i det lilla.

Som publik ingår du i ett litet sällskap och middag ingår i biljettpriset. Måltiden som serveras är anpassad för både vegetarianer och veganer, tyvärr kan vi inte göra några andra anpassningar för diet eller allergier. En lista på måltidens ingredienser kan läsas via Grus Grus Teaters hemsida från och med den 20.4. Föreställningen äger rum i Kahvila Koroinens vackra kök vid Korois udde utanför Åbo centrum.

Koncept, dans, koreografi och meny: Sandrina Lindgren
Musik och ljud: Teemu Korpipää
Grafisk design och foto: Jussi Virkkumaa
Konstnärlig rådgivning: Sofia Molin, Ishmael Falke, Janna Haavisto och Ville Kurki.
Kommunikation och marknadsföring: Pia Puustelli
Produktion: Grus Grus Teater
Samarbetspartner: Regionala Danscentret i Västra Finland 

www.grusgrus.fi/fi/narproducerat/


Åldersgräns: Rekommenderad åldersgräns 12+

För att säkerställa publikens säkerhet i den nuvarande situationen är föreställningarna endast tillgängliga för privata grupper på max. 5 personer. Vi rekommenderar alla att använda masker under föreställningen. Varje besökare förutsätts vara helt frisk och utan några symtom

Rätt till biljett med reducerat pris har grupper där minst tre personer tillhör någon av följande grupper: pensionär, arbetslös, student, värnpliktig, professionell teaterutövare. 

Föreställningen äger rum i ett kök och inkluderar en lagad måltid för hela publiken. Måltiden som serveras är anpassad för både vegetarianer och veganer, tyvärr kan vi inte göra några andra anpassningar för diet eller allergier.

Reserveringstid för biljetterna 2 dagar.
Reserverade biljetter måste lösas in senast 24 timmar före föreställningens början. Biljetter som redan köpts kan återbetalas om någon i gruppen blir sjuk och avbokning görs senast 24 timmar före föreställningens början.

Föreställningen är ca 1h lång och måltiden som serveras därefter kan ätas på plats eller tas med som take-away.
Föreställningen är utan tal och riktar sig till vuxen publik. Ingen alkoholservering.

Endast förköp, ingen försäljning vid dörren.

Ifall det är evenemang- eller restaurangbegränsningar i kraft under evenemanget, kan det frågas efter coronaintyg vid evenemanget. Se mer om våra leveransvillkor: https://www.tiketti.fi/sv/info/leveransvillkor
Kahvila Koroinen
Koroistentie 2, 20380, Turku