EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.6.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Napanderfest 2024: Martti Servo & Napander

Napanderfest 2024: Martti Servo & Napander Liput

Juhannusaattoa juhlitaan G Livelabissa jälleen Martti Servo & Napanderin tahtiin - toista kertaa Tampereella järjestettävä Napanderfest on paras tapa viettää kaupunkijuhannusta maailman parhaan bändin sävelin!

Musiikissaan perinteistä iskelmäilmaisua muun muassa punk-, rock- ja reggaevaikutteisiin yhdistelevä Martti Servo & Napander on yksi Suomen omalaatuisimmista kevyen musiikin yhtyeistä. Orkesterin humoristiset, lämminhenkiset ja kantaaottavatkin kappaleet ovat saaneet innoitusta muun muassa Junnu Vainion ja Irwin Goodmanin tuotannosta. Satoja ja taas satoja keikkalavoja urallaan kiertänyt sekstetti tarjoaa yleisölleen unohtumattoman illan ja show’n.

Muistathan myös ennen iltakeikkaa koettavan Martti Servo & Yösydän -ohjelman paluun: maksuton Martti Servo & Juhannussydän -ohjelma alkaa G Livelabissa ja Napanderin somekanavalla klo 18. Mitä Juhannussydän on? Jos aikanaan seurasit television Yösydäntä, kupletin juoni on tuttu. Martti istuu lavalla ja vastailee ihmisten lähettämiin kysymyksiin, joskus vastausta kysytään Valvomosta LA-puhelimen välityksellä. Välillä Martti konsertoi urkuri Hannu ”Moody” Muukkulan studio-orkesterin säestyksellä. Lisäpotkua rytmeihin saadaan sellofaanista.

Ennen Juhannussydän-ohjelmanumeroa sekä illan keikkaa juhannusyleisöä viihdyttävät G Livelabin terassilla Salmelan Muovisorvaamo & DJ Puntti. Nimimerkkien takaa paljastuvat Matti Salmela ja Antti Siukola ovat soittaneet yhdessä ja erikseen levymusiikkia ihmisille useiden vuosikymmenien ajan, aina 90-luvulta tähän päivään. Napanderfestissä herroilta on luvassa tunnettuja ja tuntemattomampiakin ralleja kotimaisen iskelmän saralta sekä rokkia niin kotimaasta kuin ulkomailtakin, sillä onhan nyt tulppa auki myös levyjensoittopisteellä. G Livelabin kesäisellä terassilla tarjoiltava DJ-musiikki on luonnollisesti yleisölle maksutonta.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei