EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23. - La 24.6.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Napanderfest 2023: Martti Servo & Napander + Salmelan Muovisorvaamo & DJ Puntti

Napanderfest 2023: Martti Servo & Napander + Salmelan Muovisorvaamo & DJ Puntti Liput

Legendaarinen Martti Servo & Napander saa oman festivaalinsa G Livelabeihin, kun Napanderfestejä juhlitaan juhannuksena Tampereella ja joulukuussa Helsingissä. Tampereella on juhannuksena luvassa kaksi Napanderin hekumallista keikkaa (23.6. ja 24.6.), kesäyön terassimenoihin soveltuvaa DJ-musiikkia (Salmelan Muovisorvaamo & DJ Puntti) sekä Napanderin oheistuotteita, kuten varta vasten tälle festivaalille luotu Napanderfest-paita! Kahden päivän Napanderfest-lipun omistajat saavat Napanderfest-paidan itselleen veloituksetta mukaan festareilta.

Musiikissaan perinteistä iskelmäilmaisua muun muassa punk-, rock- ja reggaevaikutteisiin yhdistelevä Martti Servo & Napander on yksi Suomen omalaatuisimmista kevyen musiikin yhtyeistä. Orkesterin humoristiset, lämminhenkiset ja kantaaottavatkin kappaleet ovat saaneet innoitusta muun muassa Junnu Vainion ja Irwin Goodmanin tuotannosta. Satoja ja taas satoja keikkalavoja urallaan kiertänyt sekstetti tarjoaa yleisölleen unohtumattoman illan ja show’n.

Martti Servo & Napander esiintyy G Livelabissa juhannusaattona ja juhannuspäivänä klo 21 (ovet 20).

Ennen yhtyeen esiintymistä (klo 17 - 20) sekä sen jälkeen G Livelabin juhannusjuhlakansaa viihdyttävät Salmelan Muovisorvaamo & DJ Puntti. Nimimerkkien takaa paljastuvat Matti Salmela ja Antti Siukola ovat soittaneet yhdessä ja erikseen levymusiikkia ihmisille useiden vuosikymmenien ajan, aina 90-luvulta tähän päivään. Napanderfestissä herroilta on luvassa tunnettuja ja tuntemattomampiakin ralleja kotimaisen iskelmän saralta sekä rokkia niin kotimaasta kuin ulkomailtakin, sillä onhan nyt tulppa auki myös levyjensoittopisteellä. G Livelabin kesäisellä terassilla tarjoiltavat DJ-keikat ovat maksuttomia.

www.glivelab.fi/tampere


Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus