EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.2.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Napalm Death (UK), Four Stroke Baron (USA), Shining (NOR), Rotten Sound (FIN), Kovaa Rasvaa (FIN)

Napalm Death (UK), Four Stroke Baron (USA), Shining (NOR), Rotten Sound (FIN), Kovaa Rasvaa (FIN) Liput

Ladataan…

NAPALM DEATH (UK) ja SHINING (NO) YHTEISKEIKALLE RYTMIKORJAAMOLLE

Englantilainen grindcoreyhtye Napalm Death saapuu Suomeen kiertueelle 2019 helmikuussa. Kiertueen kaikilla keikoilla esiintyy myös kotimaiset Rotten Sound ja Kovaa Rasvaa. Kiertueen päättävän Seinäjoen Rytmikorjaamon illassa on mukana myös norjalainen black-jazz-yhtye Shining, joka on parhaillaan pitkällä levynjulkaisukiertueella, jonka osa Rytmikorjaamon ja Helsingin Nosturin keikat ovat.

Napalm Death on 1981 perustettu englantilainen äärimetalliyhtye, joka koetaan grindcore-genren pioneeriksi. Musiikkityylissä yhdistetään punkkia ja deathmetallia erittäin säröisillä kielisoittimilla nopealla temmolla. Kappaleet ovat usein lyhyitä ja sanoma on humanistinen ja poliittinen. Laulaja Mark "Barney" Greenway, basisti Shane Embury, kitaristi Mitch Harris ja rumpali Danny Herrera ovat olleet kokoonpanossa lähes koko uran ajan.

Juuri uuden Animal-albumin julkaissut ja oman blackjazz-musiikkigenren luonut norjalainen Shining on alusta saakka rikkonut musiikillisia raja-aitoja yhdistelemällä progea, metallia, jazzia ja avantgardea. Shining tunnetaan kunnianhimoisesta uudistumistahdistaan, ja yhtyeen nokkamiehen Jørgen Munkebyn mukaan myös tällä kertaa oli aihetta nahan luomiseen.

Suunnaksi valikoitui perinteisempi raskas rock. Munkeby kertoo, että uusi albumi on "enemmän Musea kuin Meshuggahia, enemmän Ghostia kuin Gojiraa ja enemmän Biffy Clyroa kuin Burzumia".

Rytmikorjaamolla nähdään samana iltana myös Vaasassa vuonna 1993 perustettu grindcore-yhtye Rotten Sound, joka tunnetaan ympäri maailmaa intensiivisistä esiintymisistään ja kompromissittomasta levytyshistoriastaan sekä Kovaa Rasvaa, joka on jo liki kymmenen vuoden ajan tukkinut suonia ympäri maailmaa crossovermetelillään.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani on metallimahti Inferno-lehti

Illan aikataulu:
19:00 ovet
19:30 Four Stroke Baron
20:15 Kovaa Rasvaa
21:00 Shining
22:30 Rotten Sound
23:15 Napalm Death

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 29 €, jos jäljellä.