EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17. - To 18.5.2023  /  Karjalatalon juhlasali  /  Helsinki

Näkemiin, Viipuri!

Näkemiin, Viipuri! Liput

Talvisodan aikana viipurilaisille tarjottiin mahdollisuutta jättää rakkaat aarteensa kotiin, josta viranomaiset huolehtisivat ne omistajien perässä evakkopaikkakunnille. Millaisissa tunnelmissa viipurilaiset käänsivät selkänsä laulavan Karjalan pääkaupungille? Heidän tarinansa paljastuvat ja samalla paljastavat Viipurin heleät valot ja syvät varjot. Tarina on ajankohtaisempi kuin koskaan toisen maailmansodan jälkeen kun sota taas riehuu Euroopassa.

Todellisiin tapahtumiin ja henkilöihin perustuva musiikkidraama kertoo unohdetun, koskettavan tarinan sanoin ja sävelin, huumoria unohtamatta. Näytelmän tekstin on kirjoittanut kirjailija, taidehistorioitsija Anna Kortelainen, dramatisoinut ja ohjannut Reetta Ristimäki. Musiikki on koottu aikakauden iskusävelmistä ja uusista lauluista, jotka on säveltänyt Seppo Äikäs. Näyttämöllä nähdään hänen lisäkseen karjalaistaustaiset näyttelevät laulajat Niina Ahola, Ilkka Hämäläinen ja Marika Hölttä.

Ennen esitystä toimittaja Tiina-Maija Lehtonen johdattelee katsojat viipurilaisiin tunnelmiin. Alustuksen ja esityksen kesto on yhteensä 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Youtube: Näkemiin, Viipuri! -traileri

www.gretaproductions.fi/nakemiin-viipuri


Esityksen kesto noin 2h, sisältäen väliajan.

Lippuja myydään myös ovella.

Karjalatalon juhlasali
Käpylänkuja 1, 00610, Helsinki