EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.3.2022  /  Manala / Botta  /  Helsinki

Naistenpäivän komiikkafestivaali
Muijamaraton klo 19:00

Naistenpäivän komiikkafestivaali Liput

Naistenpäivän Komiikkafestivaali on jo perinteeksi muodostunut vuotuinen komediafestivaali, joka tarjoaa estradin Suomen parhaille naispuolisille komiikan tekijöille.

Tänä vuonna viisipäiväinen festivaali naurattaa naistenpäivän viikolla tiistaista lauantaihin. Tarjolla on jokaiselle jotakin ja kaikille kaikkea: Bottan Tina-klubilla nähdään koko illan sooloesityksiä, uusien juttujen kokoelmailta, hilpeä teemailta kuoleman äärellä ja lauantaina viikko huipentuu legendaariseen Muijamaraton -spektaakkeliin Bottan juhlasalissa.

La 12.3.2022 klo 19-22.30
Muijamaraton

Legendaarinen Muijamaraton marssittaa lavalle kolmessa tunnissa 15 huumoritykkiä. Muijamaratonissa nauru ei katkea, hengitellään sitten kotona! Tämä show on spektaakkeli!

Lavalla naurattavat:
Saana Peltola
Helena Pöllänen
Ida Grönlund
Inka Valima
Anna Rimpelä
Raisa Omaheimo
Aurora Vasama
Illusia Sarvas
Maria Oiva
Anitta Ahonen
Eeva Vekki
Heidi Mäkelä
Marianna Keisalo
Bahar Tokat
Kaisa Pylkkänen

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00


Eteispalvelumaksu 3,50 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot