EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.3.2022  /  Manala / Botta  /  Helsinki

Naistenpäivän komiikkafestivaali
Helena Pöllänen – Pitäisikö hävetä? klo 19:00

Naistenpäivän komiikkafestivaali Liput

Naistenpäivän Komiikkafestivaali on jo perinteeksi muodostunut vuotuinen komediafestivaali, joka tarjoaa estradin Suomen parhaille naispuolisille komiikan tekijöille.

Tänä vuonna viisipäiväinen festivaali naurattaa naistenpäivän viikolla tiistaista lauantaihin. Tarjolla on jokaiselle jotakin ja kaikille kaikkea: Bottan Tina-klubilla nähdään koko illan sooloesityksiä, uusien juttujen kokoelmailta, hilpeä teemailta kuoleman äärellä ja lauantaina viikko huipentuu legendaariseen Muijamaraton -spektaakkeliin Bottan juhlasalissa.

Ke 9.12.2022, Tina-klubilla klo 19-20:30
Helena Pöllänen – Pitäisikö hävetä?

Pitäiskö hävetä? -esitys on stand up -koomikko Helena Pölläsen ottama komediallinen koppi häpeästä. Häpeä pienentää, lamauttaa ja jättää meitä tekemästä asioita häpeän pelossa.

Älä huoli, Pöllänen on tehnyt nämä asiat sinunkin puolestasi jo moneen kertaan ja tuo nämä tarinat naurun alttarille häpeilemättä. Pöllänen toimii myös häpeän puhujana ja kouluttajana ja tässä esityksessä koomikon roolissa hän pääsee kunnolla revittelemään ja laskemaan häpeän höyryt kaikkien kattiloista.

Helena Pöllänen on energinen ja vuorovaikutteinen esiintyjä ja All Female Panelin jäsen

Esitys on toteutettu Taiteen edistämiskeskuksen tuella

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00


Eteispalvelumaksu 3,50 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.