EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 8. - La 12.3.2022  /  Manala / Botta  /  Helsinki

Naistenpäivän komiikkafestivaali

Naistenpäivän komiikkafestivaali Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää.

Lipunmyyntiä jatketaan, kun uusi päivämäärä julkaistaan. Alkuperäiselle päivämäärälle 8.-12.3.2022 ostetut liput tulevat käymään tapahtumaan sellaisenaan. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.3.2022 mennessä.

***

Naistenpäivän Komiikkafestivaali on jo perinteeksi muodostunut vuotuinen komediafestivaali, joka tarjoaa estradin Suomen parhaille naispuolisille komiikan tekijöille.

Tänä vuonna viisipäiväinen festivaali naurattaa naistenpäivän viikolla tiistaista lauantaihin. Tarjolla on jokaiselle jotakin ja kaikille kaikkea: Bottan Tina-klubilla nähdään koko illan sooloesityksiä, uusien juttujen kokoelmailta, hilpeä teemailta kuoleman äärellä ja lauantaina viikko huipentuu legendaariseen Muijamaraton -spektaakkeliin Bottan juhlasalissa.

Ti 8.3.2022, Tina-klubilla klo 19-21
Vitsillä sisään! – Uusien juttujen klubi

Naistenpäivän Koomikkafestivaalin avausillassa huumorivene työnnetään rohkeasti vesille uunituoreiden juttujen raikkaalla ensipuraisulla!

Lavalla naurattavat:
Inka Valima
Ida Grönlund
Anna Rimpelä
Kaisa Pylkkänen
Johanna Tohni

Ke 9.12.2022, Tina-klubilla klo 19-20:30
Helena Pöllänen – Pitäisikö hävetä?

Pitäiskö hävetä? -esitys on stand up -koomikko Helena Pölläsen ottama komediallinen koppi häpeästä. Häpeä pienentää, lamauttaa ja jättää meitä tekemästä asioita häpeän pelossa.

Älä huoli, Pöllänen on tehnyt nämä asiat sinunkin puolestasi jo moneen kertaan ja tuo nämä tarinat naurun alttarille häpeilemättä. Pöllänen toimii myös häpeän puhujana ja kouluttajana ja tässä esityksessä koomikon roolissa hän pääsee kunnolla revittelemään ja laskemaan häpeän höyryt kaikkien kattiloista.

Helena Pöllänen on energinen ja vuorovaikutteinen esiintyjä ja All Female Panelin jäsen

Esitys on toteutettu Taiteen edistämiskeskuksen tuella


To 10.3.2022, Tina klubilla klo 19:00-20:30
Saana Peltola – Oman elämäni kuokkavieras


Oman elämäni kuokkavieras on stand up -koomikko Saana Peltolan sielun takakansi, kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys ja tekaistu osatotuus melkein kaikesta. Sisältövaroitus: esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, härskiintyneitä vitsejä, kirosanoja, päihdemyönteistä huulenheittoa, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja sydämellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin.

Esitys on toteutettu Taiteen edistämiskeskuksen tuella

Pe 11.3.2022, Tina-klubilla klo 20-22
Kuolema pukee meitä

Kuolema pukee meitä on stand up -show, jossa nauretaan kuolemalle, kuolemanpelolle, täytetyille ruumiille, viimeisille aterioille ja kaikelle sille mille et kehdannut mummin hautajaisissa nauraa. Viikatemies tulee kun tulee, oletko valmis nauramaan ennen sitä?

Lavalla: Saana Peltola, Anna Rimpelä, Ida Grönlund, Aurora Vasama, Maria Oiva ja Anitta Ahonen


La 12.3.2022 klo 19-22.30
Muijamaraton

Legendaarinen Muijamaraton marssittaa lavalle kolmessa tunnissa 15 huumoritykkiä. Muijamaratonissa nauru ei katkea, hengitellään sitten kotona! Tämä show on spektaakkeli!

Lavalla naurattavat:
Saana Peltola
Helena Pöllänen
Ida Grönlund
Inka Valima
Anna Rimpelä
Raisa Omaheimo
Aurora Vasama
Illusia Sarvas
Maria Oiva
Anitta Ahonen
Eeva Vekki
Heidi Mäkelä
Marianna Keisalo
Bahar Tokat
Kaisa Pylkkänen

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18


Eteispalvelumaksu 3,50 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot