EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.3.2020  /  Manala / Botta  /  Helsinki

Naistenpäivän komiikkafestivaali
Muijamaraton klo 20:00

Naistenpäivän komiikkafestivaali Liput

TORSTAI 5.3.2020:

klo 19.00-21.00, Ei penistä, ei tietoa

Kaisa Pylkkäsen stand up -soolo Ei penistä, ei tietoa sai ensiesityksensä viime syyskuussa ja nähdään nyt toista kertaa Naistenpäivän komiikkafestivaalin yhteydessä.

 

Kaisa "valtakunnantuohtuja" Pylkkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkisti kontrollifriikki, ja itseironinen feministi, joka kadehtii peniksiä. Onneksi tästä kaikesta on vain hyötyä, kun tehdään komiikkaa.

Vuonna 2019 Kaisa kävi kiertämässä lavoja mm. Los Angelesissa, Seattlessa, Portlandissa, Berliinissä ja Prahassa ja Ei penistä, ei tietoa (No penis, no knowledge) nähtiin joulukuussa Tallinnan Fringe festivaalilla. 2020 Kaisalle tulee täyteen 10 vuotta stand upin parissa, jota on hyvä juhlistaa sooloesityksen muodossa.

 

Esityksen kesto n. 2 h. sisältäen väliajan.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

 

PERJANTAI 6.3.2020:

klo 19.00-20.30, Muija ja tosimuija

Muija ja tosimuija on kahden stand up- koomikon show. Anitta Iso A Ahonen on alansa konkari, pitkän linjan koomikko. Johanna Tohni on tuoreempi lajin edustaja, mutta kilometrejä alkaa olla takana jo tälläkin naisella. Muija ja tosimuija -lavakomiikkaa on astetta roisimmalla otteella. Naiset puhuvat suunsa puhtaaksi. Nämä naiset ovat häpeilemättömän hauskoja. He ovat hauskuuttaneet ihmisiä ympäri Suomen yhdessä jo vuodesta 2016. Omien sanojensa mukaan: "pikkasen venähtänyt kesäkiertue tässä on menossa edelleen." Johanna on reilu neljäkymppinen koomikko. Äiti-ihminen, suorapuheinen ja johon monet liittävät termin: härski. Nopea puheissaan ja liikkeissään. Anitta Iso A Ahonen on oman elämänsä anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä ei pitäisi ja mihin vuodenaikaan vaan.

Esityksen kesto n. 1,5 h. sisältäen väliajan.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

 

klo 21.30-23.00, Muijat soikoon!

Improvisoituja huumorilauluja, feministisiä lauluja ukulelen säestyksellä ja stand upia piano- ja kitaramusiikilla höystettynä.

Esiintyjät: Ida Grönlund, Helena Pöllänen, Illusia Sarvas, Johanna Tohni, Jenna Teinilä

Esityksen kesto n. 1,5 h. sisältäen väliajan.

Ovet avataan 30min ennen esitystä.

 

LAUANTAI 7.3.2020:

klo 20-23, Muijamaraton. 

Muijamaraton marssittaa lavalle muijaa muijan perään. Illassa esittäytyvät Suomi-stand upin mahtavat naiset lyhyillä seteillään. Tässä pitkässä illassa on kaksi nesteytystaukoa, ettei kukaan kuivu suorituksen aikana.

Esiintyjät: 

Anna Rimpelä, Ida Grönlund, Helena Pöllänen, Saana Peltola, Illusia Sarvas, Anitta Ahonen, Ursula Herlin, Tuula Kolehmainen, Aurora Vasama, Eve Kulmala, Krisse Salminen, Heli Sutela, Raisa Omaheimo, Maria Oiva.

Esityksen kesto n. 3 h. sisältäen 2 väliaikaa.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Ovet klo 19:00

Paikat on numeroimattomia istumapaikkoja.

Eteispalvelumaksu 3,50 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.