EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 4. - La 9.3.2024  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Naistenpäivän komiikkafestivaali 2024

Naistenpäivän komiikkafestivaali 2024 Liput

Naistenpäivän komiikkafestivaali 2024!

Ma 4.3. Raisa Omaheimo stand up -show

Setämiestennielijä - Raisa Omaheimon standup-soolo
"Mitään ei saa enää sanoa." Ei huolta, Omaheimo auttaa! Setämiestennielijä antaa äänen vaiennetulle vähemmistölle. Räjähtävä esitys käsittelee patriarkaattia ja naisvihaa niin että tekee mieli vuorotellen huutaa ja (huuto)nauraa.

Omaheimo on tullut tunnetuksi komiikan lisäksi ylistettynä ja anteeksipyytelemättömän feministisenä teatterintekijänä ja kirjailijana. Luonnollisesti nyt on standup-soolon aika.

Omaheimon aiemmista töistä sanottua:

Ratkaisuja läskeille -kirja:
"Stand up -lavoiltakin tuttu Omaheimo pääsee kirjan sivuilla laukalle ja hänen raivoisa tykittelynsä on samaan aikaan ahdistavaa ja ihastuttavaa luettavaa."
- Voima-lehti
"Joka kehun arvoinen. Diippii shittii ja kovaa kamaa." - Goodreads

Läski-monologi:
"Asiat lyödään tiskiin niin rehellisesti kuin se on mahdollista, ja siitä syntyy jäntevä, näkökulmaa koko ajan muuttava kokonaisuus." - Helsingin Sanomat
"Katsomossa naurattaa ja itkettää, usein yhtä aikaa." - Kansan Uutiset.

Käsikirjoitus ja esiintyminen: Raisa Omaheimo
Tuotanto ja apulaisdramaturgi: Mira Eskelinen
Promokuvat: Mira Eskelinen

Kesto on n. 90min sis. väliajan.

Ti 5.3. Naistenpäivän Komiikkafestivaali esittää: Tulevat Tähdet!
Tulevat Tähdet -show esittelee yleisölle Suomikomiikan open mic -kentän kirkkaimman tähtiaineksen, kiinnostavimmat uutuudet ja nousevat lupaukset. Illan seremoniamestarina pitkänllinjan komediakonkari ja srand up -suvereeni Ida Grönlund!

Kesto n. 2h sis. väliajan.

Ke 6.3. Ida Grönlundin 20-vuotisjuhlaesitys!
Stand uppia ja panomusiilkia Koomikko Ida Grönlund juhlistaa 20- vuotista uraansa stand up illan merkeissä. Tähän koko illan showhun Ida on kutsunut lavalle mukaan rakkaita koomikoita vuosien varrelta. Lavalla nähdään myös Kaisa Pylkkänen, Eeva Vekki, Illusia Sarvas ja Anna Rimpelä.

To 7.3. Johanna Tohni: Huonosti käyttäytyvät äidit
Saako lapselle sanoa rehellisesti mitä hänestä ajattelee? Entä jos se ajatus ei ole kaunis eikä kasvatusstandardien mukainen? Onko äitiys vieläkin pyhää? Saako äiti käyttäytyä huonosti? Saako äitien mielessä olla seksi? Entäs isät? Vieläkö heitä ylistetään osallistumisesta arkeen?

Muun muassa näitä ja monia muita vanhemmuuteen liittyviä asioita riepotellaan stand up -esityksessä Huonosti käyttäytyvät äidit.

Tämä sooloesitys on syntynyt vuosien ajan kerätyistä vertaiskeskusteluista ja havainnoista, jotka on tehty parhaaseen teini-ikään kasvaneista omista lapsista. Johannalla on kokemusta ydinperheestä, yksihuoltajaäitiydestä sekä uusperhekuvioista, ja kaikista näistä kuullaan tässä hauskassa esityksessä.

Stand up -koomikko Johanna Tohni on kiertänyt stand up lavoja jo vuodesta 2012 lähtien. Johannan on voinut nähdä mm. Nelosen stand up! -ohjelmassa tai TTT-klubin suosituissa esityksissä Mars vs. Venus? ja Mars vs. Venus?2 – Uusintaottelu. Esityksen    kirjoittamista on tukenut Taiteen ja kulttuurin edistämiskeskus Taike.

Kesto on n. 90min sis. väliajan.

Pe 8.3. In English, please!

Starring Kirsty Armstrong, Kaisa Pylkkänen and All Female Panel

Women's Day Festival celebrates International Women's Day at Botta by throwing an amazing stand up show in English! The headliner of the show, Kirsty Armstrong (SE) is an international treasure of comedy!

In 2020 Kirsty was nominated for Female Comedian Of The Year in Sweden and two years later in 2022 she won the same category again. Kirsty is a shining star and you do not want to miss the opportunity to see her perform in Helsinki!

Other marvellous comedians performing beside Kirsty:

The magnificent stand up collective All Female Panel (Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni and Inka Valima) with the gorgeous Kaisa Pylkkänen who has won the title of Comedian Of The Year here in Finland in 2020!

La 9.3. Naistenpäivän Komiikkafestivaali esittäää: MUIJAMARATON! (HUOM! Tapahtuma Apollo Live Clubilla)

Tämä on SPEKTAAKKELI! Legendaarinen Muijamaraton marssittaa lavalle 14 koomikkoa kolmen tunnin stand up -show'ssa. Suomen hauskimmat muijat tykittävät lavalla vuoronperään parhaimmat palansa ja tiiviiksi hiotut timanttinsa! Tästä ei huumorijuhlat parane! Muijamaraton on festivaalin päätapahtuma ja tämä tykitys päättää Naistenpäivän Komiikkafestivaalin 2024 Helsingin Apollossa.

Muijamaratonissa naurattavat:

Krisse Salminen
Heli Sutela
Eeva Vekki
Kaisa Pylkkänen
Ursula Herlin
Raisa Omaheimo
Johanna Tohni
Bahar Tokat
Ida Grönlund
Inka Valima
Aurora Vasama
Illusia Sarvas

Spektaakkelin seremoniamestareina mellastavat All Female Panelin omat Saana Peltola ja Helena Pöllänen.

Apollo Live Club / Kesto n. 3h min sis. 2 väliaikaa

Lämpimästi tervetuloa!


Ikäraja: K-18

Eteispalvelumaksu 3 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.

Ovet klo 18:00
Esitykset klo 19:00

Botta / Tina-klubi (Museokatu 10, Helsinki):
Ma 4.3. Raisa Omaheimo stand up -show
Ti 5.3. Naistenpäivän Komiikkafestivaali esittää: Tulevat Tähdet!
Ke 6.3. Ida Grönlundin 20-vuotisjuhlaesitys!
To 7.3. Johanna Tohni: Huonosti käyttäytyvät äidit 

Botta / Juhlasali (Museokatu 10, Helsinki):
Pe 8.3. In English, please!

Apollo Live Club (Mannerheimintie 16, Helsinki)
La 9.3. Naistenpäivän Komiikkavestivaali esittäää: MUIJAMARATON!

VIP-pöytä

Vip -pöytävaraukseen sisältyy eteispalvelu, sisäänpääsy jonon ohi, oma pöytä illan ajaksi 1-5 henkilölle, sekä mahdollisuus tilata juomat ennakkoon valmiiksi pöytään.

VIP-seurueelle varataan oma yksityinen pöytä, jotta seurueenne voi keskittyä Muijamaratonista nauttimiseen parhailla paikoilla ja ilman narikassa tai baaritiskillä jonottamista.

Vip-pöytä on ostettavissa vain Tiketin kautta. Ennakkojuomatilaukset voi lähettää otsikolla "VIP-JUOMAT" osoitteeseen [email protected]

Tina-klubi / Botta
Museokatu 10, 00100, Helsinki