EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7. - Ke 15.3.2023  /  Manala / Botta  /  Helsinki

Naistenpäivän komiikkafestivaali 2023

Naistenpäivän komiikkafestivaali 2023 Liput

Naistenpäivän komiikkafestivaali 2023

Tänä vuonna viisipäiväinen festivaali naurattaa naistenpäivän viikolla tiistaista lauantaihin. Tarjolla on jokaiselle jotakin ja kaikille kaikkea: Bottan Tina-klubilla nähdään koko illan sooloesityksiä, kahden koomikon show perinnön äärellä ja lauantaina viikko huipentuu legendaariseen Muijamaraton -spektaakkeliin Bottan juhlasalissa.

7.3. Kaisa Pylkkänen: Douze Points
klo 20:00 Tina-sali 

Naistenpäivän Komiikkafestivaali esittää: Kaisa Pylkkänen – Douze Points!

Vuoden koomikko -tittelillä Jorma-palkitun Kaisa Pylkkäsen stand up -soolo Douze Points saa suomenkielisen ensiesityksensä Naisten päivän komiikkafestivaalilla 7.3.2023.

Esityksessään Pylkkänen pyrkii yhdistämään intohimonsa Euroviisut ja politiikan, sillä toistaiseksi Euroviisuissa on nähty liikaa politiikkaa ja toisaalta politiikassa liian vähän Euroviisuja. On korkea aika korjata tasapaino. Vaikka iso osa esityksestä liikkuu aivan muissa teemoissa, on kaikessa lopulta aina kyse Euroviisuista.

Douze Points on aiemmin nähty Tallinnan Fringe Festivaalilla englanniksi, jonka jälkeen siitä on ollut muutama muu englanninkielinen esitys Virossa.

"...[Pylkkäsen] esitys Douze Points on tiivistä tykitystä tämän päivän maailmasta, ja kuinka paljon parempi siitä tulisi, jos politiikassa noudatettaisiin Euroviisujen sääntöjä." 
"Huolimatta hänen feministisestä tulokulmastaan hän sai sekä naiset että miehet yleisössä huutonauramaan."

"Hänen liikkeissään on jotain, joka saa hänet muistuttamaan häkkiin vangittua tiikeriä: hallittu, mutta vain juuri ja juuri. Kaisa Pylkkänen ei halua vain saada yleisöään nauramaan, hän haluaa saada heidät ajattelemaan."

- Tallinn's Night Light

Kesto n. 1,5h sis. väliajan.

8.3.2022 Saana Peltola - Oman elämänsä kuokkavieras
klo 20:00 Tina-sali

Oman elämäni kuokkavieras on stand up -koomikko Saana Peltolan sielun takakansi, kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys ja tekaistu osatotuus melkein kaikesta. Sisältövaroitus: esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, härskiintyneitä vitsejä, kirosanoja, päihdemyönteistä huulenheittoa, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja sydämellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin.

Kesto n. 1,5h sis. väliajan.

9.3.2022 Helena Pöllänen - Pitäiskö hävetä?
klo 20:00 Tina-sali

Pitäiskö hävetä? -esitys on stand up -koomikko Helena Pölläsen ottama komediallinen koppi häpeästä. Häpeä pienentää, lamauttaa ja jättää meitä tekemästä asioita häpeän pelossa.

Älä huoli, Pöllänen on tehnyt nämä asiat sinunkin puolestasi jo moneen kertaan ja tuo nämä tarinat naurun alttarille häpeilemättä. Pöllänen toimii myös häpeän puhujana ja kouluttajana ja tässä esityksessä koomikon roolissa hän pääsee kunnolla revittelemään ja laskemaan häpeän höyryt kaikkien kattiloista.

Helena Pöllänen on energinen ja vuorovaikutteinen esiintyjä ja All Female Panelin jäsen.

Kesto n. 1,5h sis. väliajan.

10.3.2022 Aurora Vasama ja Maria Oiva: PERINTÖ
klo 18:00 Manalan kellari

PERINTÖ Keväällä 2020 sekä Maria Oivan että Aurora Vasaman perheessä vieraili kuolema. Kuolemia seurasivat hautajaiset, perunkirjoitukset, ja sitten stand up -esitys. Perintö itkettää ja naurattaa, ja tämä Perintö kyllä naurattaa ihan haudan taakse asti. Koko yleisölle riittää lakiosa, tulkaahan ottamaan omanne.

Kesto n. 1,5h sis. väliajan.

10.3.2022 Anitta Ahonen - Rollaattorimummo ALIVE
klo 20:00 Tina-sali 

Anitta Iso A Ahosen stand up soolo

Stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen -kohta kuudenkympin ja kuoleman välillä- on oman elämänsä anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä häntä huvittaa. Tällä Juupajoen lahjalla on yli 2300 stand up -keikkaa takanaan ja paljon raatorehellistä sanottavaa asiasta kuin asiasta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja Ahonen tunnetaankin räävittömänä bitchinä, Tammelan Rivo-Riittana sekä vuodesta 2022 tiktokin kiroilevana rollaattorimummona. Tiktok-nuoriso on antanut idolilleen muitakin lempinimiä: toteemieläin, voimaeläin, tiktokin vapahtaja ja yhdelle 16-vuotiaalle hän on roolimalli. Anitta Iso A Ahonen on vieraillut Porin Rakastajat –teatterin Elämä kunnossa esityksissä 2017-2018, Tampereen Komediateatterissa soolo Iso A ja ylipainovoimaa 1-2 nauratti yleisöä 2019-2022. Rollaattorimummo ALIVE – soolo jatkaa siitä mihin edelliset loppuivat.

Kesto n. 1,5h sis. väliajan.

11.3.2022 Muijamaraton
klo 19:00 Botta, juhlasali

Legendaarinen Muijamaraton marssittaa lavalle kolmessa tunnissa 16 huumoritykkiä. Muijamaratonissa nauru ei katkea, hengitellään sitten kotona! Tämä show on spektaakkeli!

Lavalla naurattavat:
Heli Sutela, Saana Peltola, Helena Pöllänen, Ida Grönlund, Inka Valima, Anna Rimpelä, Anitta Ahonen, Kaisa Pylkkänen, Raisa Omaheimo, Aurora Vasama, Illusia Sarvas, Maria Oiva, Eeva Vekki, Heidi Mäkelä, Marianna Keisalo, Bahar Tokat.

STAND UP -KURSSI

Liian nätti lavalle stand up -kurssi naisille ja naisenmielisille?

Koomikot Ida Grönlund ja Anna Rimpelä kirjoittivat kirjan stand up -komiikasta ja nyt suuren kysynnän vuoksi pitävät kurssin, jossa käsitellään kirjan teemoja.
Kurssilla tutustutaan stand up -komediaan, harjoitellaan vitsinkirjoittamista sekä esiintymistä ja ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä!

Naistenpäivän komiikkafestarin yhteydessä ke 8.3., to 9.3. ja seuraavan viikon ke 15.3. klo 17- 19

min 6, max 15 osallistujaa.

www.allfemalepanel.com


Ikäraja: K-18

Eteispalvelumaksu 3 €.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.