EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 29.3.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Naisten Linjan hyväksi: Konala Cartelli, Jere, Kimi Hendrix & FORRESTER

Naisten Linjan hyväksi: Konala Cartelli, Jere, Kimi Hendrix & FORRESTER Liput

NAISTEN LINJAN HYVÄKSI: Konala Cartelli

Naisten Linja ja Löyly-Viihde -levy-yhtiö toteuttavat On the Rocksissa vuonna 2023 useamman tapahtuman, joiden tuotto ohjataan Naisten Linjan vertaistukitoiminnan hyväksi. Vertaistukiryhmissä väkivaltaa kokeneet naiset ja tytöt voivat jakaa kokemuksiaan, toipua ja rakentaa turvallista tulevaisuutta. Lue lisää järjestön toiminnasta: https://naistenlinja.fi/

Ensimmäisen Naisten Linjan hyväksi -keikan pääesiintyjä on helsinkiläinen rap-yhtye Konala Cartelli, luultavasti menestynein omakustannebändi Suomen hiphop-kentällä. Jo uransa alkuvuosina Konala Cartelli esiintyi legendaarisilla Pipefesteillä (2003, 2004 ja 2006), jossa yleisö oli järjestäjien mukaan useampana vuonna koko festareiden kolmanneksi suurin, jättäen jälkeensä illan pääesiintyjät.

Konala Cartelli jäi määrittelemättömälle keikkatauolle vuoden 2006 keikkojen jälkeen, koko ajan kuitenkin musiikkia tehden. Seuraava julkaisu kuultiin 2011 loppupuolella, kun yhtyeen comebackin ensimmäinen aalto "Jep Jep Joo" -sinkun myötä rantautui. Kappale on kerännyt soittoja Youtubessa ja Spotifyssä jo yli 2,8 miljoonaa.

Vuonna 2018 yhtye ilmoitti paluustaan keikkalauteille ja kesäkuussa KC veti comeback-keikan täyteenpakatulla legendaarisella Tavastialla. Saaga jatkui KC:lle ominaisen huumorin ja testosteronin höystämällä "Macholla", joka on kerännyt 1,3 miljoonaa streamiä. Syksyllä 2021 "Miami" -single on saanut myös mainion vastaanoton, soiden mm. Suomiräpillä säännöllisesti.

Naisten Linjan hyväksi: Konala Cartelli
Ke 29.3.2023
On The Rocks

Aikataulu:
19:00 ovet
19:30 Kimi Hendrix & FORRESTER
20:15 Jere
21:00 Konala Cartelli

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 14 €
– ovelta 15 €, mikäli jäljellä

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.