EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.2. - Pe 4.3.2022  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Naïssam Jalal (RA, SY, BOL)

Naïssam Jalal (RA, SY, BOL) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 17.4.2021 ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Voit halutessasi myös palauttaa lipun 1.6.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

***

Mestarillinen mystiikan ja jazzin risteyskohta: Quest of the Invisible Trio Äänekoskella Suolahtisalissa 25.2.2022 klo 19.00

Syyrialaistaustainen Naïssam Jalal kasvoi Pariisissa ja opiskeli siellä klassista huilua. Hän palasi jo hyvin nuorena juurilleen Damaskokseen ja Kairoon opiskelemaan arabialaista musiikkia mestarien johdolla. Jalal on vaikuttanut uransa aikana kokoonpanoissa, jotka esittävät perinteistä arabimusiikkia, afrikkalaista musiikkia, jazzia ja räppiäkin.
Naïssam Jalalin omien yhtyeiden ilmaisussa kohtaavat improvisaatio ja itäiset ja läntiset esteettiset vaikutteet sekä vahva humaani viesti. Vuodesta 2011 lähtien Jalal on johtanut monikansallista ja kantaaottavaa Rhythms of Resistance -yhtyettä.

Äänekoskelle Naïssam Jalal tuo kaksi vuotta koossa olleen ja juuri levyttäneen Quest of The Invisible -trionsa, jonka meditatiivinen musiikki hakeutuu arkisen yläpuolelle. Trion muut jäsenet ovat brasilialainen pianisti Leonardo Montana ja ranskalaisbasisti Claude Tchamitchian. Trion nimeä kantava levy valittiin vuoden 2019 lopussa.

Kokoonpano:
Naïssam Jalal huilu, nay, ääni
Claude Tchamitchian, kontrabasso
Leonardo Montana, piano


www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30

Konserttiliput

Showtime 19:00, jonka jälkeen ovet suljetaan. Tulethan ajoissa paikalle. Ennakkolipunmyynti päättyy 25.2. klo 18:00.

Ovet avataan 30 min ennen showtimea.

Huom. Tapahtuma on siirtynyt Äänekosken kaupungintalon valtuustosalista Suolahtisaliin: Sirkanpolku 3, Äänekoski.
Ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Huolehdimme tapahtumaturvallisuudesta erityisjärjestelyin:

- porrastettu sisääntulo ja poistuminen
- käsien desifiointi- ja pesumahdollisuus
- ei väliaikaa
- lippuja myydään vain max. 30 % täyttöasteella
- suosittelemme kasvomaskin käyttöä

Saavuthan tapahtumaan ainoastaan terveenä ja oireettomana.

Myynti loppuu 4.3.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot