EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.4.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Nachtmahr

Nachtmahr Liput


Tapahtuma on siirtynyt. Uusi päivä on 1.4.2022. Ostetut liput 3.9.2021 keikalle käyvät uudelle päivälle sellaisenaan, tai liput voi palauttaa osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja 20.10.2021 mennessä.

Nachtmahr saapuu On The Rocksiin

Thomas Rainerin imperialistis-industrialinen NACHTMAHR julistaa taas sotaa tanssilattioilla, kun tämä itävaltalainen tanssidiktaattori saapuu Suomeen kahdelle keikalle. Bassovoittoista, kompromissitonta ja nostattavaa – siitä on Nachtmahrin EBM tehty! Tämä artisti ei jätä ketään kylmäksi – joko rakastat tai vihaat häntä!

Nachtmahrin debyytti-ep "Kunst ist Krieg" (Taide on sotaa) loi perustuksen yhtyeen hedonistiselle soundille ja nosti Nachtmahrin nopeasti maailmanlaajuiseksi industrial-ilmiöksi. Sittemmin Thomas Rainer on julkaissut muun muassa menestyksekkäät albumit "Feuer Frei!", "Alle Lust will Ewigkeit" ja "Kampfbereit".

Nyt Nachtmahr julkaisee uuden BEWEG DICH" -ep:n – tämä on suora tanssiinkäsky! Beweg dich - liikuta itseäsi! Siinä Nachtmahrin motto vuonna 2021.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Helsinki Industrial Festivalin lipunostajille lippuja puoleen hintaan (HIF-lippu tarkistetaan ovella).

Myynti loppuu 1.4.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot