EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.4.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Nachtmahr

Nachtmahr Liput

Tapahtuma on siirtynyt Kuudennelle Linjalle.
On the Rocks joudutaan valitettavasti sulkemaan 7.3.2022 - 7.4.2022 väliseksi ajaksi kiinteistössä tapahtuvan ilmastointiremontin vuoksi.

On the Rocksiin ostetut liput käyvät Kuudennelle Linjalle sellaisenaan.

***

Nachtmahr saapuu Kuudennelle Linjalle

Thomas Rainerin imperialistis-industrialinen NACHTMAHR julistaa taas sotaa tanssilattioilla, kun tämä itävaltalainen tanssidiktaattori saapuu Suomeen kahdelle keikalle. Bassovoittoista, kompromissitonta ja nostattavaa – siitä on Nachtmahrin EBM tehty! Tämä artisti ei jätä ketään kylmäksi – joko rakastat tai vihaat häntä!

Nachtmahrin debyytti-ep "Kunst ist Krieg" (Taide on sotaa) loi perustuksen yhtyeen hedonistiselle soundille ja nosti Nachtmahrin nopeasti maailmanlaajuiseksi industrial-ilmiöksi. Sittemmin Thomas Rainer on julkaissut muun muassa menestyksekkäät albumit "Feuer Frei!", "Alle Lust will Ewigkeit" ja "Kampfbereit".

Nyt Nachtmahr julkaisee uuden BEWEG DICH" -ep:n – tämä on suora tanssiinkäsky! Beweg dich - liikuta itseäsi! Siinä Nachtmahrin motto vuonna 2021.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Ovet klo 18:30.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus