EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12. - La 13.5.2023  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Myyr York Rhythm & Jazz Festival

Myyr York Rhythm & Jazz Festival Liput

Lobbyn ensimmäistä kertaa järjestämä Myyr York Rhythm & Jazz Festival tuo viikonlopun ajaksi Suomen kovimmat rytmimusiikin, jazzin ja grooven huiput Vantaan Myyrmäen ytimeen!

Lobbyn lava ei tähän menoon riitä, joten saman rakennuksen, Myyräncolon Skenesalista loihditaan Myyr Yorkin Village ja Harlem. Kahden päivän aikana lavalla loistaa kuusi kokoonpanoa joiden groove ja rytmi ei tule jättämään ketään kylmäksi!

Husband

Legendaarinen rytmimusiikin jättiläinen, trio nimeltä Husband tarjoilee tarkkaa ja taitavaa komppityöskentelyä, ilmiömäistä kitaran soundia ja kannat kattoon nostattavaa funkkia ja beattia. Husband tulee myös yllättämään tällä festareiden keikalla. Nothin´can stop the rhythm!

Funky Finns

Funky Finns on soul-funk-yhtye, jonka ensimmäisiin lukeutuvat keikat soitettiin isossa maailmassa rapakon takana, jenkkilän San Franciscossa. Yhtyeen keulassa ja kappaleiden takana ovat laulaja-kosketinsoittaja-trumpetisti Mikko Pettinen sekä laulaja Antti Kleemola. Myyr York Rhythm & Jazz festivaaleilla Funky Finns julkaisee ensimmäisen uuden albuminsa UNITED SOULS. Sen sinkku “Rebel” julkaistiin tammikuussa 2023, jossa mukana feattaamassa räppäri Bentality.

Heini Ikonen sings Prince

Monipuolinen ja lahjakas Heini Ikonen on Suomen soul-kuningatar, jolta löytyy taitoa, asennetta ja rohkeutta tarttua tällä festarikeikalla Princen musiikkiin ja tehdä siitä oma versionsa. Heinin on voinut bongata useiden orkestereiden riveistä, laulajana ja taustalaulajana, muun muassa Mestarit-kiertueelta ja Vesterinen yhtyeineen -riveistä. Solistina Heiniltä löytyy mieletöntä energiaa ja sädehtivää lavakarismaa.

Maja Mannila Trio

Maja Mannila on vaikuttava nuori laulaja, pianisti ja säveltäjä. Trionsa kanssa Maja esittää omia englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyylillisesti sekoitus rhythm&bluesia, soulia ja jazzia.

Dalindèo - Dark Money & Beyond

Omaleimainen Dalindèo tunnetaan yhtenä suomalaisen 2000-luvun jazzin kärkiyhtyeenä. Kitaristi-säveltäjä Valtteri Pöyhösen johtama helsinkiläissekstetti on kerännyt mainetta tyylillisenä edelläkävijänä sekä perinteitä kunnioittavana, mutta rajoja rikkovana live-yhtyeenä. Dalindèon musiikille on ominaista tanssittavuus, vahvat melodiat ja elokuvalliset tunnelmat. Myyr York Rhythm & Jazz festareiden kaikalla Dalindèo keskittyy nimensä mukaisesti Dark Money -albumin materiaaliin.

Aviapolis Big Band & Antti Koivula

Karanteeniaikojen päätyttyä Quarantine Big Band pääsi viimein esiintymään live-yleisölle ja jatkaa nyt tarinaansa Aviapolis Big Bandina. Kotipesän yhtye on rakentanut kansainväliseen ja lennokkaaseen Vantaan kaupunkiin. Aviapolis Big Band on mieletön live-bändi, toki siksi, että parikymmentä soittajaa ovat alan kovimpia osaajia! Solistina festarikeikalla tulee loistamaan myös timanttinen laulaja Antti Koivula!

Kaikko - Kaakkuriniemi - Nykänen -rumpuklinikka

Perjantaina Myyr York Rhythm & Jazz Festivalin yhteydessä järjestetään rumpuklinikka lyömäsoittajille ja aiheesta kiinnostuneille. Klinikan vetävät rytmimusiikin todelliset kotimaiset rumpukonemiehet Joonas Kaikko, Mikko Kaakkuriniemi ja Anssi Nykänen. Klinikka järjestetään yhteistyössä DAFin (Drummers Association of Finland) kanssa.

HUOM! Rumpuklinikka on ikärajaton, mutta festivaalien konsertteihin ikäraja on 18 vuotta.

***

Pe 12.5. esiintyjät: Husband, Funky Finns, Heini Ikonen sings Prince
La 13.5. esiintyjät: Maja Mannila Trio, Dalindèo, Aviapolis Big Band & Antti Koivula

***

Kannatuslippu

Lobbyn kannatuslippuun kuuluu sisäänpääsyn lisäksi t-paita. T-paitoja on kahta väriä, valkoinen ja musta. Koot S-XXL.

T-paidan nouto(sekä koon ja värin valinta) tapahtuman yhteydessä Lobbyn tiskiltä, ostokuittia vastaan.

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18

Ovet klo 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.