EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.5.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Mythic Sunship (DK), Kungens Män (SWE)

Mythic Sunship (DK), Kungens Män (SWE) Liput

MYTHIC SUNSHIP JA KUNGENS MÄN HELSINKIIN

Tanskalainen Mythic Sunship esiintyy Helsingin Kuudes Linja -klubilla keskiviikkona 25. toukokuuta 2022. Euroopan arvostetuimpien modernin psykedeelisen rock-musiikin joukkoon kohonnut yhtye on kerännyt huomiota omintakeisella soundillaan. Illan toisena esiintyjänä nähdään ruotsalaiskokoonpano Kungens Män.

Uransa aikana viisi albumia julkaissut Mythic Sunship sai syntynsä Kööpenhaminassa vuonna 2013. Vuonna 2018 julkaistu ”Another Shape Of Psychedelic Music” siivitti ilmestymisvuonnaan yhtyeen legendaarisen Roadburn-festivaalin esiintyjäksi peräti kolmen keikan voimin. Intensiivisillä keikoillaan yleisön vangitseva Mythic Sunship ammentaa musiikissaan niin fuzz-pohjaisesta huuruisesta avaruusrockista, 70-luvun kosmisesta saksalaisesta musiikista kuin free jazzin improvisaatiostakin. Onpa yhtyeen musiikkiin hiipinyt ajoittain sävyjä jopa afrobeatistakin.

Uusimmalla, viidennellä studioalbumillaan ”Wildfire” (2021) Mythic Sunship on lähtenyt rikkomaan enenevissä määrin aiempien albumiensa luomaa ja etsii ennenkuulemattomia lähestymistapoja musiikilleen. Vain neljän intensiivisen päivän aikana levytetty albumi pitää sisällään yhtyeelle ominaisen groovaavan rockin lisäksi entistä syvemmälle villin ja vapaan ilmaisun alkulähteille. Albumi on yhtyeen ensimmäinen maineikkaalle Tee Pee-levymerkille (mm. Earthless, Graveyard, Nebula).

Helsingin toukokuisessa illassa lavalle nousee myös toinen kovassa nosteessa oleva psykerock-yhtye, ruotsalainen Kungens Män. Kuusihenkisen yhtyeen vapaamuotoinen musiikki ammentaa vaikutteita krautrockista, shoegazesta, noiserockista ja free jazzista. Yli 30 äänitettä seitsemän vuoden aikana julkaisseen bändin viimeisin albumi ”Den Nya Skivan” ilmestyi helmikuussa.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ostorajoitus: 8 lippua/ asiakas

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Tapahtumarajoitusten ollessa voimassa tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus


Myynti loppuu 25.5.2022 19:00.