EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 7. - La 10.8.2024  /  Tom & Grill Kaleva  /  Tampere

Mysterio Buffo!

Mysterio Buffo! Liput

"Hoi väki! Tulkaa tänne! Täällä on Ilvelijä! Ilveilijä olen minä, joka hyppään ja pyörähtelen ja saan teidät nauramaan ja lasken leikkiä maan mahtavien kustannuksella ja saan teidät ymmärtämään millaisia pöyhkeitä ja turpeita kerskailijoita ovat ne, jotka sytyttävät sotia, joissa meitä teurastetaan!"

Mitä yhteistä on incelillä, känselöinnillä, woke-kulttuurilla, fomolla ja somella, vastaamon jäbällä, lähiömutsilla ja paavilla? Miten räpmusiikki, ilmastonmuutos ja Välimeren lukuisat kuolleet tai wolttaaminen ovat yhteydessä Ilveilijän syntyyn? Kuinka Lasaruksen syntymä käy käsikynkkää standupin kanssa ja mitä vastaat kun joku kysyy 'Ollako vai eikö olla' - eli kumpaa lopulta pitäisi kuunnella, juoppoa vai enkeliä?

Peru kesäsuunnitelmasi, eläkkeelle jääminen ja unelmien sielunmessu nyt ja varaa liput vuoden sykkivimpään teatteriteokseen, joka muuttaa elämäsi järisyttävällä tavalla - tämän nähtyäsi et ole enää entisesti! Sillä; "vain nauru nitistää isännät, naurun voimalla he muuttuvat vuorista kukkuloiksi ja lyhistyvät kokoon. Minä annan sinulle suudelman, joka saa sinut puhumaan!"

Dario Fo:n legendaarinen näytelmä ensimmäistä kertaa Suomessa naiskoomikon tekemänä! Spektaakkelimainen teos - neljä näytelmää joissa lähemmäs 30 roolia - yhden näyttelijän näyttelemänä lavalla!

Kaanaan häät, Ilveilijän synty, Lasaruksen kuolleista herääminen sekä Bonifacius VIII - Mysterio Buffo! Lavalla Eeva Rantinoja. Näytelmän oikeuksia valvoo Näytelmäkulma, Nordic Drama Corner.

Esityspäivät: ke 7.8.2024 & la 10.8.2024


Ikäraja: K-18

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella. Alennusliput myynnissä vain ennakkoon.

Aikataulu:

18:00 Dinner
20:00 Showtime

Show & Dinner:

Alkupaloiksi: Ripaus Ilveilijää, hyppysellinen Lasarusta
Pääruoaksi: Pala Kaanaan häistä - ja tunnelman tuike Bonifaciuksen ajasta (sekoitettuna)
Jälkiruoaksi: Mysterio Buffo!

Esteettömyys:

Esteetön kulku järjestettävissä, yhteys ravintolaan.

Tom & Grill Kaleva
Pellervonkatu 9, 33540, Tampere