EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.2.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Myöhäisilta Jacke Björklundin kanssa

Myöhäisilta Jacke Björklundin kanssa Liput

Lisäkeikka suuren kysynnän vuoksi: Satiirin kuningas ja sarkasmin keisari Jacke Björklund vastaa valtaisaan kysyntään ja naurattaa tamperelaisyleisöä 24. helmikuuta myös toisen esityksen verran, kun ensimmäinen myi loppuun yli kuukausi ennen esityspäivää. Lisäesityksestä on luvassa myöhäisillan spesiaali, sillä showtime on klo 23:30.

Jacke on helkkarin hyvänmakuinen karkki. Jacken kokemuksen tuoma varmuus luo rennon ilmapiirin hyvin nopeasti. Koomisella ironialla ja välillä punasteluakin aiheuttavalla liiottelulla Jacke pitää vaativankin yleisön otteessaan. Suuret tunteet välittyvät lavalta ja show rullaa hersyvällä huumorilla.

"Jackella on ote yleisöstä ja tuo ote tuntuu hyvälle. Stand up -lavoja jo vuosia kiertänyt mies Pietarsaaresta on elämänsä kunnossa. Björklund kääntää ihmiset ja ihmisten väliset suhteet omaksi maailmakseen. Ja tuo maailma on hauska!"
- Tomaatteja Tomatteja -festivaalit

"Jack Björklund on samanlainen kuin huumorinsa. Mies jota on mahdoton siteerata. Björklund vastaa kysymyksiin maalailemalla tilanteita. Hän ironisoi, satirisoi, liioittelee, ilmeilee, matkii ja käy itsekseen kuvitteellista vuoropuhelua. Hän on luonnostaan hauska. Melko fyysiselläkin tavalla. Ja aidosti. Ei tippaakkaan vaivaannuttavalla hehheh-tyylillä."
- Keskipohjanmaan viikkolehti nro 4 2007, teksti Kaisa Hahto

glivelab.fi/tampere/events/myohaisilta-jacke-bjorklundin-kanssa-63c7dcd91091387d742f25a7/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 23:00
Showtime klo 23:30

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 24.2.2023 23:00.