EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 16.4.2023  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

Mykkä

Mykkä Liput

Tammikuussa 2023 KokoTeatterissa Helsingissä ensi-iltansa saanut MYKKÄ -teos koettavissa nyt Vantaalla!

Mykkä on nykytanssiteatteriteos perusteettomien syytösten vaikutuksesta minuuteen, sen hajoamiseen ja eheytymiseen.

Teos syntyy liikkeen ja tekstin dialogista ja perustuu näyttelijä-ohjaaja Kasperi Nordmanin proosateksteihin, jotka ovat syntyneet Nordmanin henkilökohtaisista kokemuksista repivän oikeustaistelun keskellä, jonka seurauksena hän kärsi unettomuudesta useita vuosia.

Mykkä on henkilö, joka on nimensä mukaisesti mykkä. Mykkä on yksin eristettynä, eikä hän halua/pysty kommunikoida ympäristönsä kanssa muuten kuin liikkeen kautta. Hän herää joka yö ‘suden hetkellä’ ja odottaa unta. Unta, jota ei tule.

Mykkä luo mielikuvitusmaailman kaikesta siitä, mitä ja millaisia ääniä hän kuulee. Äänet Mykän ulko- ja sisäpuolelta muokkaavat hänen sisäisestä maailmastaan maailman, joka limittyy kahden todellisuuden välille; valveen ja unen.

Tekstit, äänisuunnittelu & ohjaus: Kasperi Nordman
Koreografia & tanssi: Nina Mamia
Pukusuunnittelu: Niina Huovinen
Graafinen suunnittelu: Jarmo Wideman
Valosuunnittelu: Markus Karekallas
Teknikko: Ossi Pokkinen
Kuva: Olli Berg
Teosta tukee: TAIKE

Vain yksi esitys Vantaalla!

"Minulla meni kauan sisäistää sitä, mitä koin, sillä esitys oli todella vaikuttava ja vahva. Mamian liikekieli oli tarkkaa ja kaunista, jokaiselle sormen liikkeelle oli oma motiivinsa. Nordmanin vahva lausunta sai niskakarvani pystyyn joka kerta hänen kertoessa tarinaa. Kokonaisuus oli yhtä kehollisten tunteiden sekamelskaa: Se valui lävitseni kietoen jokaisen sopukan mukaansa. Se tuntui jokaisessa kehonosassa." -Kokoagentti Elisa

Tervetuloa!

Facebook

mcolo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:30
Showtime 15:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

Myynti loppuu 16.4.2023 14:30.
Myyräncolo, Skenesali
Jönsaksentie 6, 01600, Vantaa