EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.8.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

My Favourite Nemesis, Riddle Me This & Fireproven

My Favourite Nemesis, Riddle Me This & Fireproven Liput

Pitkän livemusiikki tauon jälkeen pääsemme vihdoin nauttimaan metalli illasta On The Rocksiin Lauantaina 7.8.! Modernimpaa metallia soittavat My Favourite Nemesis ja Riddle Me This, sekä progevaikutteita tarjoleva Fireproven valloittavat lauteet ja tekevät illasta Lauantain arvoisen vapaapäivän.

Illassa on reilusti rajoitettu kapasiteettti, turvavälien mahdollistamiseksi. Myös kaikkia muita hygienia-, ja turvallisuus rajoituksia noudatetaan.

Lauantai 7.8.2021 Helsinki, On The Rocks

My Favourite Nemesis, Riddle Me This & Fireproven


Liput: 8€ / 10€

My Favourite Nemesis
MFN on työskennellyt väsymättömästi löytääkseen oman soundinsa ja uutta aspektia moderniin metalliin sekä metalcoreen – ja on todella löytänyt sen. Yhtye yhdistää musiikissaan metal- ja deathcoren perinteitä kokeilevampaan lähestymistapaan ennakkoluulottomasti, luoden lopputuloksena tarttuvia laulu- ja melodiakuvioita, raskaita rytmejä, ja jopa balladitunnelmia.

Suomen Spotifyn 50 viraalisinta listallekkin nousseen yhtyeen tuotannosta löytyy myös Chelsea Grinistä tunnettu Alex Koehler vierailevissa lauluosuuksissa ’Equilibrium’ kappaleessa.

Keikkalavoilla on MFN täynnä energiaa, jota on todistettu niin kotimaan kun ulkomaidenkin lavoilla - loppuunmyydyn Nosturin ja Pakkahuoneen (2019 w/ Dead By April) lavoilta aina Saksaan asti, jossa yhtye lämmitteli lauteita Suffocationille.

YouTube

Riddle Me This
Mikkelissä perustettu neljän miehen räjähtävä ryhmä esittää raskasta kauhumetallia genrerajoja rikkoen. Yhtye on uransa aikana mm. kiertänyt Suomea ja Venäjää, sijoittunut Emergenzan finaalissa toiseksi, sekä voittanut Bändikilpailu Helvetistä -kisan ja esiintynyt suurelle yleisölle SaariHelvetti-festivaaleilla. Bändin vielä julkaisematon debyyttialbumi on valmis ja keikalla kuultaisiin myös aivan uusia kappaleita ko. levyltä.

YouTube

Fireproven

Fireproven on progressiivista metallia soittava yhtye, joka on tunnettu pitkistä maalailevista kappaleista, sekä energisestä live-esiintymisestä. Bändi on julkaissut nyt kolme sinkkua uuden laulajan, Sanna Solanterän, kanssa, ja kokopitkä albumi näkee päivänvalon alkuvuodesta 2022. Bändin edellinen levy Future Diary ilmestyi keväällä 2018, ja sai osakseen useita erinomaisia arvosteluita. Yhtye on herättänyt paljon kiinnostusta musiikinkuuntelijoiden keskuudessa, ja fanikuntaa on kertynyt jopa valtamerten takaa.

YouTube

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-24:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot