EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.4.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

My Favourite Nemesis, Pressure Points, Dead End Scene

My Favourite Nemesis, Pressure Points, Dead End Scene Liput

Tervetuloa Bar Looseen kiirastorstaina 6.4. juhlistamaan My Favourite Nemesiksen ja Pressure Pointsin tuplalevyjulkkarikeikkaa. Illan avaa Dead End Scene.

My Favourite Nemesis

Suomalainen modernia metallia soittava yhtye My Favourite Nemesis on saanut ansaitusti jalansijaa kotimaisessa modernin metallin skenessä. Yli 2 miljoonan streamin ja maailmanlaajuisen huomion myötä yhtye on kiinnitetty yhdysvaltalaiselle Seek & Strike -levy-yhtiölle.
Yhtyeen vaikuttava live-performanssi on vakuuttanut yleisön menestyksekkäästi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Näistä esimerkkinä kaksi loppuunmyytyä Suomen keikkaa ruotsalaisen Dead By April -yhtyeen kanssa sekä kaksi Saksan keikka yhdysvaltalaisen death metal -yhtye Suffocationin kanssa. MFN julkaisee toisen pitkäsoittonsa Eidolon maaliskuun 24. päivä 2023.

Pressure Points

Melodista ja progressiivisvivahteista metallia soittava Pressure Points on tehnyt paluun melodisen musiikin kentälle ja solminut levytyssopimuksen espanjalaisen Art Gates Recordsin kanssa. Bändi on julkaisemassa kolmannen albuminsa The Island 17.3.2023, ja esimakua tulevasta levystä antavat jo julkaistut singlet The Night Inside, Collateral sekä tuorein So Ordinary. Yhtyeen kaksi aikaisemmin julkaistua albumia saivat erinomaisen vastaanoton, joista ensimmäinen Remorses to Remember keräsi palkintoja myös Finnish Metal Awardseissa.

Bändi on palannut voimakkaasti myös keikoille. Viimeisin kiertue oli lokakuussa Baltiassa ja Suomessa, jossa Pressure Points lämppäsi Fleshgod Apocalypsea ja Omnium Gatherumia. Bändi on uransa aikana soittanut myös monien muiden kansainvälisesti nimekkäiden yhtyeiden, kuten Katatonian, Insomniumin sekä Nilen kanssa. Kokeneina keikkailijoina bändi tunnetaankin intensiivisistä livevedoistaan.

Dead End Scene

Kahdella biisillään Suomen 50 viraalisinta -Spotifylistalle yltänyt modernia metallia soittava Dead End Scene on saavuttanut DIY-asenteellaan paljon. Jo bändin debyytti-EP sai ilmestyessään vuonna 2017 osakseen runsaasti ylistävää suitsutusta maailmanlaajuisesti. Suomen suurimmassa raskaan musiikin julkaisussa Infernossa esimerkiksi todettiin, että bändin ei tarvitse hävetä tämän suunnan huippujen seassa lainkaan. EP siivitti Dead End Scenen myös isommille lavoille lämmittämään lauteita bändeille, kuten Smash Into Pieces, S-Tool, Santa Cruz, Normandie ja Dynazty.

2020 julkaistujen singlejen myötä Kaaoszine nosti yhtyeen ”tämän hetken 15 kiinnostavinta nuorta metallibändiä” -listauksen kärkipaikalle. Kesällä 2021 Dead End Scene julkaisi odotetun toisen EP:nsä Lockdown Archives, jota on striimattu Spotifyssa jo lähes 600 000 kertaa. Yhtye on sekoittanut lusikkansa myös lätkämaailmaan, kun Oulun Kärpät pyysivät bändiä coveroimaan Sentencedin Kärppä-anthemin Routasydän kapteeninsa Lasse Kukkosen jäähyväisseremoniaan. Spotifyssa bändi on rikkonut raja-aitoja raivatessaan tiensä valtaville playlisteille, kuten All New Metal, New Blood ja New Music Friday Suomi. Näillä listoilla ei independent-tason bändejä usein näe. Tule ottamaan selvää mistä tämän bändin ympärillä käyvässä kuhinassa oikein on kyse!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippuja myynnissä ovilla, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 6.4.2023 20:30.