EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.9.2023  /  Tavara-asema  /  Tampere

Muusafest

Muusafest Liput

Muusafest Tampereen Tavara-asemalla

Sielukas, lumoava ja uudenkarhea - poikkitaiteellinen Muusafest järjestetään lauantaina 23.9.2023, keskellä suloisinta syksyä Tampereen Tavara-asemalla.

Muusafest tuo kaupunkiin poikkitaiteellisen tapahtumapäivän, joka sisältää nykysirkusta, -tanssia, ja elävää musiikkia.

Esiintymässä:

  • Muovipussi
  • Linda Kuha
  • Sir Liselot
  • Discoporo
  • Taikayö Camping
  • Suvy Lahti
  • Poni
  • Kaurilahti X Aiemaa
  • Stygian Throws.

Luvassa on kupliva, kuohuva ja makean kirpeä cocktail lavarunoutta, sirkustaidetta, nykytanssia, performanssia ja musiikkia.

Facebook | Instagram

tavara-asema.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 30/40 €.

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Museia ry:n lipun ostaneiden jäsenyys tarkistetaan ovella.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

***

Esteettömyys

Tavara-aseman tapahtumiin on helppoa tulla myös liikkumisen apuvälineillä. Tavara-aseman sisäänkäynti, narikka ja koko 1. kerroksen tilat ovat esteettömät. Saattoliikenteen ajo Murtokadun kautta.

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tavara-aseman tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tavara-asemalla on induktiosilmukka. Mikäli esteettömyys- tai saavutettavuusasioissa herää jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.