EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.2.2020  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Muuan Mies, Risto (soolo)

Muuan Mies, Risto (soolo) Liput

Suomi-folk-rap-reggae-rock'n'roll -yhtye Muuan Mies julkaisee viidennen pitkäsoittonsa 31.1.2020. Tulevan albumin nimi on 'Onni' ja ennen sen julkaisua siltä lohkaistaan vielä kaksi singleä. Tänään 'Moottorisaha' niminen kappale ja tammikuussa videon kera kappale nimeltä 'Hokusai'. Mainiona live-yhtyeenä tunnettu Muuan Mies kiertää levyn julkaisun tiimoilta helmikuusta alkaen. Yhtyeen keikoilla jokainen vilpitön sydän voi ottaa vastaan bassomusiikin ja psykedelian tuottaman valon ja autuuden. Hiki virratkoon ja sydän auetkoon!

Muuan mies ui syvällä pintavirtausten tuolla puolen omassa ajattomassa todellisuudessaan, joka tuntuu sijaitsevan yhtäaikaa isoäidin nuoruudessa ja kaukaisessa futuristisessa tulevaisuudessa. Mutta onko tyhjän sanahelinän ja pintakuohujen tuolta puolen puhuva yhtye sittenkin todella tällä puolen? Ainakin harva ryhmä on yhtä läsnä rytmin ja tanssin ilossa ja sydämen läpi virtaavassa myötätunnossa luonnon ja ihmisen puolesta apatiaa vastaan.

Illan aloittaa aina viihdyttävä Risto, joka esittää tuotantoaan tällä kertaa soolona.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.