EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.5.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Muuan Mies - levyjulkkarit, Verdura

Muuan Mies - levyjulkkarit, Verdura Liput

Saunavihdan tuoksuista suomisoundia, folkia, rockia, iskelmää ja rytmimusiikkia yhdistelevä mainio orkesteri saapuu On The Rocksiin julhistamaan "Pari paskaa biisiä" albumin julkaisua.

Muuan miehen laulut kirjoittaa solisti Ismo Puhakka, joka on myös betonitehtaalla työskennellyt filosofian tohtori, lasten kirjailija ja zeniläisyyden harjoittaja. Kosketinsoittajana Muuan miehessä vaikuttaa mm. omasta Risto-yhtyeestään tunnettu Risto Ylihärsilä, rumpalina Helmi Levyt yhteyksistä tuttu Arwi Lind, basistina vahvat reggae-juuret kasvattanut Mikko Leinonen sekä kitaristina nuori neropatti Lauri Sintonen.

Facebook Muuan mies | Spotify Muuan mies

Illan avaa Verdura

Verdurassa yhdistyvät lämpimät analogisoundit, sekvensserit, rumpukoneet, syntetisaattorit sekä mieleen painuvat melodiat. Musiikillisesti liikutaan 80-luvun sävyttämissä modernin indien maisemissa. Verduran sekvenssereihin pohjautuvaa uuniikkia äänimaailmaa täydentävät kitarat, livenä soitetut syntikat, rumpupadit sekä sähköbasso.

Verdura koostuu kahdesta veljeksestä sekä heidän lapsuuden ystävästään, joilla on yhteistä musiikillista historiaa 90-luvun lopulta lähtien. Koko 2000-luvun ajan musiikki on vienyt heitä monenlaisiin suuntiin. Vertti on viimeisinä töinään ohjannut musiikkivideot Vesalan Pahanilmanlinnut, Blind Channelin We Are No Saints ja The Rasmuksen & Apocalyptican Venomous Moon -kappaleisiin. Veikki on soittanut kitaraa mm. Jannika B:n bändissä, Beats & Stylesissä, Njet Njet 9 –yhtyeessä sekä Pyhimyksen Medium-kokoonpanossa. Mikalla oli myös ennen koronaa vuodesta 2012 alkaen pitkä pesti Jannika B:n basistina, minkä lisäksi hän on tanssittanut ihmisiä lukuisissa yökerhoissa dj Morttina. Vuonna 2020 Verdura otti ensi askeleensa ja ystävykset alkoivat jälleen tehdä musiikkia yhdessä.

Facebook Verdura | Spotify Verdura

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 25.5.2022 19:00.