EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.3.2024  /  Ravintola Palowouti  /  Ylöjärvi

Mustat Enkelit

Mustat Enkelit Liput

Tamperelainen Mustat Enkelit on todellinen pitkänlinjan yhtye joka tulkitsee solistinsa Jussi Aaltosen johdolla pääasiassa omaa tuontantoa vanhemmasta päästä karhealla sekä intensiivisellä rockenergialla, unohtamatta tietenkään Jussin välispiikkejä! Mukaan saattaa keikoilla livahtaa jokunen Popedabiisikin joukkoon.

Omaa tuotantoaan, eli vauhdikasta ja tiukkaa Manserockia soittava Mustat Enkelit on pitkän tien kulkija. Rehellinen rocktyöläinen! Bändi on julkaissut vuodesta 2007 alkaen viisi pitkäsoittoa sekä huomattavan määrän singlejulkaisuja. Mustat Enkelit tunnetaan vauhdikkaista kunnon rockkeikoista joihin sisällytetään myös Enkelien herkempää tuotantoa uran varrelta.

www.mimintalli.com/mustatenkelit

www.facebook.com/palowouti

www.palowouti.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 00:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] / +358505354286

Ravintola Palowouti
Mikkolantie 1-3, 33470, Ylöjärvi