EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14.9.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Mustasch (SWE), Barbe-Q-Barbies

Mustasch (SWE), Barbe-Q-Barbies Liput

Ruotsalainen rock-suuruus Mustasch palaa Rytmikorjaamolle!

Yksi ruotsalaisen rockin suurimmista nimistä Mustasch nähdään Seinäjoen Rytmikorjaamolla syyskuussa 2023 vuosien tauon jälkeen.

Mustaschia voi kuvata monella tapaa. Suoraviivaisella ja tinkimättömällä asenteellaan he saattavat provosoida monia, mutta heidän musiikkiaan
rakastavat sitäkin useammat. Ja riippumatta siitä mitä ihmiset ajattelevat, Mustasch on yksi Ruotsin kaikkien aikojen suurimmista hard rock -bändeistä.
Energia, raaka voima ja ylitsepursuava biisiarkku tekevät Mustaschista bändin, joka on koettava livenä, ainakin kerran elämässä!

Barbe-Q-Barbies
Helsinkiläinen rock-viisikko Barbe-Q-Barbies lämmittelee Mustaschia Rytmikorjaamolla 14. syyskuuta. 20v-juhlavuotta parhaillaan viettävä Barbe-Q-Barbies on tunnettu energisenä livebändinä, joka on tahkonnut satoja keikkoja Suomessa ja Euroopassa, lämmitellen lavoja myös mm. Skid Rowlle, W.A.S.P.:lle ja Girlschoolille.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 37 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 14.9.2023 19:00.