EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 21.7.2021  /  Voimala 1889  /  Oulu

Mustana

Mustana Liput

Oletko koskaan kuullut bilebändiä jossa huippuluokan soittajat pääsevät revittelemään kunnolla hyvien biisien parissa? Jonka settiin kuuluu aimo liuta tuttuja rock-klassikoita parhaasta päästä isolle bändille sovitettuna? Jonka keikalla ihmiset hullaantuvat tanssimaan ja juhlimaan jopa ennen yletöntä juopottelua? Nyt sinulla on mahdollisuus!

Mustanan musiikki menee niin päähän kuin lantioonkin ja bändin monipuolinen, tyylitajuisesti kasattu ja huolella sovitettu ohjelmisto päästää laulusolisteina toimivien Junnu Sippolan, Nina Valkaman ja Markus Aallon äänihuulet kunnolla oikeuksiinsa. Kolmimiehiset puhallin- ja rytmisektiot täydentävät bändin soundia välillä lattarihenkisemmin, välillä muusta rytmimusiikista lainaillen ja kokonaisuus groovaa lailla villiintyneen hirvilauman. Carlos Santanan tuotannon versioinnista liikkeelle lähtenyt musiikillinen seikkailu ei ota päättyäkseen, joten kysymys kuuluukin: koska sinä ja ystäväsi liitytte seuraan mukaan?

Mustana on premium-luokan bilebändi, jossa vaikuttaa joukko nuoria ja ikinuoria oululaisia musiikin ammattilaisia. Alunperin Carlos Santanan kappaleista koostunut ohjelmisto on vähitellen laajentunut kattavaksi otokseksi klassisen rock-musiikin helmiä.

Alunperin rumpali Ari Mustosen syntymäpäiväjuhlia varten kasatun bändin koko on sittemmin kasvanut ja solistien määrä tuplaantunut, muusikkojen laadusta tinkimättä. Ensimmäisen julkisen esiintymisensä bändi teki menestyksekkäästi Oulun Valkosipuliyössä vuonna 2007, ja on sen jälkeen säännöllisesti niittänyt mainetta varmana live-esiintyjänä.

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Patiokeikka.

Myynti loppuu 21.7.2021 19:00.