EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.5.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Musta valo, Pelko

Musta valo, Pelko Liput


MUSTA VALO
Musta valo on post-pop-yhtye, joka joka tunnetaan tummasävyisestä ja energisen melankolisesta tyylistään. Bändi juhlii Valtakatu-albumin ilmestymistä levynjulkaisukiertueella.

Jo viisi pitkäsoittoa julkaissut Musta valo on visuaalis-musiikillinen kokonaistaideteos, ja yhtye teki viime vuonna myös soundtrackin Outo kesä -tv-sarjaan, joka perustui osin Mustan valon teksteihin. Valtakatu-pitkäsoitto käsittelee muistamista, unohtamista ja uuden ajan alkamista — ja ennen kaikkea toivoa paremmasta kaiken synkkyyden keskellä.

PELKO
Pelko palaa! Palaamme perhetauolta kuuman kasetti-EP:n ja uuden bändikokoonpanon kera. Kuuden biisin kasetti-EP sisältää synkempää, synaisampaa ja sykähdyttävämpää tiukkaa traumarockia. EP:n on äänittänyt ja tuottanut Lappeenrannan analogisella Astia-studiolla Anssi Kippo. Bändikokoonpanossa taas kuullaan muun muassa ensi kertaa synisti Pelon livekeikalla!

Vuodesta 2015 toiminut helsinkiläinen Pelko on traumarock-yhtye, jonka viimeisimmät albumit ovat Sukupuuttoaalto (2019) ja kotistudiosynapoplevy Elektro (2021). Vaikutteitamme ovat Suede, CMX, New Order, melankolia, maaseudun pimeys ja maailmanloppu.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 19.5.2023 20:00.