EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.9.2023  /  Olympia  /  Tampere

Musta Paraati, Pyhät Nuket

Musta Paraati, Pyhät Nuket Liput

MUSTA PARAATI AKTIVOITUU PEILITALOSSA-ALBUMIN 40-VUOTISJUHLAN KUNNIAKSI

Postpunk-yhtye Musta Paraati tekee paluun keikoille debyyttialbuminsa Peilitalossa 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Paluukeikkojen solistina nähdään Herra Ylppö, joka esiintyi yhtyeen kanssa viimeksi vuonna 2015.

Genrensä vaikutusvaltaisimpiin nimiin lukeutuva Musta Paraati aktivoituu myös julkaisurintamalla. Peilitalossa-albumin 40v-vinyylipainos ilmestyy 16. kesäkuuta Svart Recordsin kautta ja livealbumi "Tavastia 2015" julkaistaan 14. heinäkuuta puolestaan Deggael-levymerkin toimesta.

Livealbumillakin laulava Herra Ylppö kommentoi: "Tänä vuonna juhlistan tasavuosiani laulamalla urani tärkeimmissä kokoonpanoissa, näistä syyskuussa on vuorossa Musta Paraati. Tämä livealbumi on niin jäätävän kova että mulle oli selkeää, että kai me jotain keikkojakin tehdään!"

"Hienoa aktivoitua keikoille pitkän tauon jälkeen! Tänä kesänä ilmestyvien julkaisujen myötä on luontevaa palata suomenkieliseen ilmaisuun ja kun keikoilla solistina toimii Herra Ylppö, meininki ei voisi olla parempi. Nähdään syyskuussa!" toteaa kitaristi Saku Paasiniemi.

Vuosina 1981-1985 aktiivisesti toiminut ja sen jälkeen harvakseltaan keikkaillut Musta Paraati tunnetaan kotimaisen goottirockin suunnannäyttäjänä. Yhtye esiintyy syksyn keikoilla kokoonpanolla Herra Ylppö (laulu), Saku Paasiniemi (kitara), Karo Broman (basso), Kari Tornack (koskettimet) ja Ykä Knuuttila (rummut).

Aikataulu:
20:00 ovet
21:00 Pyhät Nuket
22:00 Musta Paraati

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.