EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.4.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Musta Huone, KiPPO

Musta Huone, KiPPO Liput


MUSTA HUONE

Musta Huone esittää kova-äänisen vaihtoehtoisen rockin, post-punkin ja kokeellisen elektronisen musiikin maailmoista ammentavaa musiikkia, jota on hankala lokeroida. Marraskuussa 2023 julkaistu toinen albumi, Valosaasteen sekaan (This is not a dog / Paa jotaki), valittiin arvostetun britti-media The Quietuksen viikon levyksi ja vuoden sadan parhaimman albumin listalla se nousi sijalle kuusi. Levyä on soitettu ahkerasti niin Radio Helsingissä kuin pienissä underground-radiokanavissa ympäri maailmaa.

Vuonna 2023 pitkältä keikkatauolta palannut viisihenkinen yhtye on esiintynyt ympäri Suomea ja tunnetaan kovaäänisistä ja intensiivistä keikoistaan.

"The Finnish quartet fuse post-punk, cosmic music, and black metal into a heady brew that just gets weirder and weirder, deeper and deeper, darker and darker" -The Quietus


KiPPO

''Extremely nice music by Jyrki&Liisa&Ester''


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 13.4.2024 19:00.