EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25.11.2021  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Muska & Yhtye feat. Kai Jämsä: Evening with Kirka

Muska & Yhtye feat. Kai Jämsä: Evening with Kirka Liput

Muska & Yhtye, feat. Kai Jämsä esiintyy Suolahtisalilla 25.11. klo 19 Evening with Kirka -konsertissa

Kirka olisi täyttänyt 70 vuotta 22.9.2020. Konserteilla Muska Babitzin yhtyeineen haluaa kunnioittaa veljensä muistoa ja hänen musiikkiaan.

Vuonna 1967 ponkaisi vain 17-vuotias Kirka Babitzin kertaheitolla listojen kärkeen Hetki lyö biisillä joka oli käännösversio jenkkiläisen The McCoys-yhtyeen kappaleesta Beat The Clock. Tätä ennen Kirka oli keikkaillut mm The Creatures -yhtyeen laulusolistina. (rumpalina Remu Aaltonen!) Hurjan suosion myötä taustabändiksi vaihtui The Islanders ja hitit seurasivat toisiaan: Leijat, Ehkä suukon antaa saan jne. Keikalla kuultiin toki rankempaakin materiaalia kuten myös 1969 julkaistulla ensimmäisellä albumilla joka oli live-taltiointi Kirka Keikalla. Ohjelmistossa oli tuolloin mm Little Richardia, James Brownia ja Ray Charlesia. 70-luvun suuria hittejä olivat Venus ja Varrella Virran ja 80- luvulla listojen kärkeen nousivat mm. Kahden hullun matka ja Soitin vain, kun taas sua kaipaan.

Vuonna 1984 Kirka edusti Suomea euroviisuissa sijoittuen yhdeksänneksi kappaleella Hengaillaan. Vuonna 1988 Kirka voitti Syksyn Sävelen laululla Surun Pyyhit Silmistäni. Jättihitti tehtiin myös englanniksi nimellä Sadness in Your Eyes ja se menestyi loistavasti myös muualla euroopassa. Koko 90-luku oli suuren suosion ja lukuisten hittien aikaa ja vuosikymmenen loppupuolella Mestarit (Kirka, Hector, Pave Maijanen, Pepe Willberg) rikkoivat katsojaennätyksiä kautta maan.2000-luvulla
50-vuotiskiertueen myötä sekä vanhat että uudemmat hitit nousivat listoille. Vuonna 2005 julkaistu Elämääni eksynyt- albumi jäi kuitenkin Kirkan viimeiseksi ja hän menehtyi sairaskohtaukseen tammikuussa 2007.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 25.3.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Lippujen palauttaminen oli mahdollista 9.4.2021 mennessä. 

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30

Showtime 19:00, jonka jälkeen ovet suljetaan. Tulethan ajoissa paikalle.

Ovet avataan 30 min ennen showtimea.

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Huolehdimme tapahtumaturvallisuudesta erityisjärjestelyin:

- porrastettu sisääntulo ja poistuminen
- käsien desifiointi- ja pesumahdollisuus
- ei väliaikaa
- lippuja myydään vain max. 30 % täyttöasteella
- suosittelemme kasvomaskin käyttöä

Saavuthan tapahtumaan ainoastaan terveenä ja oireettomana.  

Myynti loppuu 25.11.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot