EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 30.3.2021 - La 31.12.2022  /  TikettiStream  / 

Musiikkiteatteri Vanamo: Tähtiin kirjoitettu

Musiikkiteatteri Vanamo: Tähtiin kirjoitettu Liput

Katso traileri

Musiikkidraama Toivo ja Alma Kuulan elämästä

Käsikirjoittaja Juhani Koivisto on saanut käyttöönsä Toivo ja Alma Kuulan päiväkirjat ja kirjeenvaihtoa ja tehnyt niiden ja Toivo Kuulan musiikin pohjalta puhuttelevan ja jäntevän kokonaisuuden.

Musiikkidraamassa kuullaaan yksitoista Toivo Kuulan säveltämää laulua ja kaksi pianoteosta. Osa lauluista on hyvinkin tuttuja, kuten Luullahan jotta on lysti olla ja Kaiu, kaiu lauluni (Aamulaulu). Osa lauluista puolestaan on vähemmän kuultuja helmiä Kuulan aikalaisten, Eino Leinon ja V.A .Koskenniemen sanoihin. Pianoesityksenä kuullaan Satukuvia ja Elegia. Musiikkidraaman rooleissa ovat laulajatar Alma Kuulana sopraano Eini Annukka Perälä. Hän tulkitsee laulujen lisäksi monologissaan Alma ja Toivo Kuulan tuntoja päiväkirjamerkintojen pohjalta. Pariskunnan elämäntarina, rakastuminen, yhteinen omistautuminen musiikille ja Toivo Kuulan elämän traaginen päätös Viipurissa 1918 tulevat kerrotuiksi monologin, draaman, tanssin ja laulujen kautta Säveltäjä Toivo Kuulana on tanssija Kalle Pulkkinen. Pianistina Tähtiin kirjoitettu -musiikkidraamassa on pianisti Janne Oksanen, joka on erikoistunut Toivo Kuulan musiikin esittämiseen ja levyttänytkin Kuulan koko pianotuotannon ihan äskettäin.

Olennaista hyvälle katsojanautinnolle verkkoteatterissa on laadukas kuvaus ja äänitys. Näistä vastaavat kuvaaja Hannu Putkuri ja musiikin äänittäjät Markus Pulkkinen ja Kauko Leppänen. Produktion ovat ohjanneet Eini Annukka Perälä ja Reijo Paukku.

Teos on kuvattu Kitee-salissa. Tuotanto Musiikkiteatteri Vanamo. Yhteiskumppanina Kiteen kaupunki.

Katso traileri


Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tallennetta osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta.

Esitys on katsottavissa TikettiStreamissä 30.3.2021 klo 10 alkaen toistaiseksi 31.12.2022 asti.