EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 4. - La 7.10.2023  /  Tampere-talo  /  Tampere

Music x Media 2023

Music x Media 2023 Liput

Music x Media 2023: Play Your Future

Music x Media Blind Bird -liput myynnissä!

Music x Media 2023: Play Your Future

Music x Media Tampereella 4.-7.10.2023, teemana Ennakointi ja tulevaisuuden trendit. Osta itsellesi avoimella päivällä oleva Blind Bird -lippu Music x Media 2023 -tapahtumaan. Myöhemmin aukeavassa rekisteröintivaiheessa voit määritellä päivät joina haluat liput käyttää. Lippu oikeuttaa ko. päivinä pääsyyn Music x Media -tapahtuman seminaareihin sekä Lost In Music -festivaalin keikoille, kapasiteetti huomioiden.

Blind Bird -lippuja on myynnissä rajoitetusti, joten ole nopea!


musicmedia.fi


HUOM!

Lipulla tulee rekisteröityä tapahtumaan erikseen myöhemmin, kun rekisteröityminen on auennut. Blind Bird -lipun haltijoita tiedotetaan rekisteröitymisen aukeamisesta sähköpostitse. Blind Bird -lippu ei ole sellaisenaan pääsylippu tapahtumaan!

Täytäthän huolella lipun käyttäjän tiedot.

Voit täyttää halutessasi lippukohtaisiin nimikenttiin myös yrityksen nimen. Lippukohtaisen nimikentän tieto tulostuu lippuun.

Lipun nimeä on mahdollista vaihtaa päivitysmaksun hinnalla ottamalla yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun. Päivitysmaksun suuruus on 7,50 € / päivitettävä lippu.