EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1. - Su 5.12.2021  /  Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha  /  Helsinki

Music For Plants

Music For Plants Liput

Voimaa ja helpotusta kaamosmasennukseen viherterapian ja moniaistillisen taiteen avulla.

Kasvien hyvää tekevä vaikutus ja trooppisen ympäristön tarjoama viherterapia nousevat uudelle tasolle keskiviikosta sunnuntaihin 1.-5.12., kun Music For Plants -taidetapahtuma tuo Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneisiin sarjan taideteoksia video- ja valotaiteesta ääni-installaatioihin ja veistoksiin.

Näyttävän valo- ja videotaiteen sekä ääni-installaatioiden myötä vierailija pääsee rauhoittavalle ja voimaannuttavalle matkalle kasvien valtakuntaan. Historiallisissa kasvihuoneissa teoksiaan esittelevät Music For Plants -näyttelyssä mm. Kiinalais-Kanadalainen säveltäjä Yu Su, kotimaisen kokeellisen musiikin säveltäjät Timo Kaukolampi, Exploited Body, AHO, Ringa Manner ja Denzel, videotaiteilijat Irene Suosalo, Aliina Kauranne, Liisa Vääriskoski ja Matti Vesanen, kuvanveistäjät Landys ja Eetu Sihvonen, valokuvaaja Sofia Okkonen, taiteilija Antoine Paikert sekä valotaiteilijat Alexander Salvesen, Mikko Törrönen ja Sami Tas.

Tapahtuma järjestetään erityisjärjestelyin koronatilanteen takia. Tapahtumaan myydään lippuja 30 minuutin lähtöaikojen mukaan. Näyttelyssä vietettyä aikaa ole kuitenkaan ole rajoitettu. Tapahtumassa suositellaan kasvomaskin käyttöä.


Ohjelma ja aukioloajat

Ke 1.12. klo 15-22
To 2.12. klo 15-22
Pe 3.12. klo 15-22
La 4.12. klo 15-22
Su 5.12. klo 15-22

Tapahtuman liput myydään 30 minuutin tuloaikojen mukaan, saavuthan ajoissa. Tapahtumassa vietettyä aikaa ei ole rajoitettu. Saapumisajasta riippumatta voit viettää kasvihuoneissa niin paljon aikaa kuin haluat. Huomioithan, että tapahtuma päättyy klo 22:00.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Kaisaniemenranta 2, 00170, Helsinki